5 nasvetov za uspešno zvezo na daljavo

Čustva na mestu

Za uspešno zvezo na daljavo si moraš s človekom zares želeti biti skupaj. Dejstvo je, da bo videvanja precej manj kot čakanja in osamljenosti. Navezanost mora biti res močna, da se bo taka zveza obnesla.

Par se poljublja
Zveze na daljavo niso nemogoče, le nekoliko več volje in pozornosti potrebujejo.

Zaupanje

To sicer velja za vsako zvezo, a v tistih na daljavo ima še poseben pomen. Tvoj partner se bo verjetno družil z drugimi, hodil ven in se dobival na pijačah. Prisotne bodo tudi osebe, ki bi ga teoretično lahko privlačile. Ti boš na tisoče kilometrov stran in ne boš mogel narediti ničesar glede tega. In s tem se moraš sprijazniti. Če te ljubi, ne bo z drugimi.

Vampire Diaries

Redno videvanje

To je seveda odvisno od tega, kako daleč živita. Če sta oba v Evropi, imata srečo in se verjetno lahko vidita na mesec ali dva, če vama čas in denar dopuščata. Fer je, da se obiskujeta, ne da samo eden potuje k drugemu.

Srečanje na letališču
Accurate.

Redna komunikacija

To je danes zelo enostavno. Skajpaš lahko kjerkoli in kadarkoli, če imaš internetno povezavo. Skype ali video klici preko Whatsappa, Facebooka ali Viberja so pomembni; drugače je, če osebo tudi vidiš. Običajni klici so vseeno odličen način, da se na hitro slišita. Pošiljanje sporočil, avdio sporočil, slik in videov, ne glede na to kako neumni ali vsakodnevni so, je zlata vredno.

Dekle in računalnik
Also accurate.

Načrti za prihodnost

Zveze na daljavo niso mišljene kot nekaj večnega. Prej ali slej se bo eden od vaju moral preseliti in oba bi morala biti odprta za to možnost. Ti v njegovo državo, on v tvojo ali pa oba skupaj v eno tretjo. O teh zadevah se je dobro veliko pogovarjati in si biti na jasnem.

Pakiranje

Zveze na daljavo so podobne drugim zvezam. Le malo bolj zakomplicirane so. ?

Prejšnji članekŠtudent v Gambiji: Vpogled v življenje otrok in otvoritev šole
Naslednji članekS tutorjem gre lažje: Vse, kar moraš vedeti o tutorstvu

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.