Anonimne zgodbe: Zmenki, ki so šli narobe

Dobila sem se s fantom, ki sem ga spoznala na spletu. Bil je prijazen, vendar je kar naprej govoril. Ko me je že štirikrat prekinil, sem ga vprašala, ali sploh želi slišati, kar imam za povedati. Opravičil se je, me pustil do besede, na mizo pa je postavil papir in pisalo. Ko sem govorila, si je delal zapiske, zato sem vprašala, kaj dela. Rekel je: »Oh, pišem si, kaj želim povedati, ko bom spet na vrsti.«

Bila sva zmenjena v kavarni, vendar ni prišla. Po le treh minutah čakanja me je poklicala in povedala, da je prišlo do nečesa nujnega in da ne bo mogla priti. Nisem bil preveč razburjen, poklical sem prijatelja in šel do njega v bar na drugo stran mesta. Predstavil mi je dekle, ki ga je spoznal malo pred tem med igranjem biljarda. Bilo je dekle, ki bi se moralo dobiti z mano.

Zdel se mi je nenavaden že na začetku, ko je prišel v telovniku, baretki in se priklonil. Juhe ni želel jesti, ker so se sestavine dotikale druga druge. Zamudil je vlak, zato sva ga s prijateljem peljala na drugo postajo. Takrat mi je povedal, da ima shizofrenijo, ampak ne jemlje zdravil. Povedal mi je, da bo na železniški postaji na tleh opravil drugo potrebo in notri napisal moje ime.

Z dekletom sva bila na prvem zmenku. Držal sem se pravila, da po vsaki alkoholni pijači spijem kozarec vode. Ko sva se peljala domov, sem zavil na napačno cesto, saj nisem poznal dela mesta. Moj mehur je bil prepoln, zato sem ji povedal, da moram nujno na stranišče. Povedala mi je, pri katerih grmih naj ustavim. Vmes sta se ob fa*ing enih zjutraj mimo sprehodili dve starki, zato sem se v paniki vrnil v avto, a oblečen še vedno lulal. Izgledala je zgroženo, v tišini sem jo peljal domov. Drugega zmenka ni bilo.

Enopovedne izpovedi

Ženska je izrabila zmenek, da me je prepričevala, naj se pridružim njeni piramidni shemi.

Recimo samo, da je Schindlerjev seznam slaba izbira filma za prvi zmenek, zlasti pri 16 letih.

Dal mi je skutino torto in me po 20 minutah vprašal, ali že kaj čutim, ker je baje biskvit vseboval travo.

Dekle sem peljal domov, ampak pred hišo od svoje bivše, ups.

Na zmenek je prišla s svojo mamo.

Bila sva v nakupovalnem centru, varnostniki so ga odpeljali zaradi kraje iz trgovine.

Prejšnji članekMeteoriti razkrili izvor določenih kemikalij našega planeta
Naslednji članekNajboljši dogodki v Ljubljani v letu 2023

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.