Erotična zgodba: Otok (2.del)

Young beautiful blond woman tourist in swimsuit jumping and having fun in wavy waters of Mediterranean sea in Prasonisi cape, Rhodes, Greek summer resort. Travel, vacation, freedom, happiness
Foto: Foxys_forest_manufacture iz iStock

Naslednji dan se je Asja obnašala, kakor da se včeraj nič ni zgodilo. (Preberi, kaj se je zgodilo med Andrejem in Asjo v prejšnjem delu!) Zjutraj so se odpravili na plažo. Samo ležala je na svoji brisači, s sončnimi očali in v kopalkah, ki so oponašale videz črnega usnja. Kadila je in brala svojo knjigo ter šla zaplavat s Sanjo. Ali sta se pogovarjale o včerajšnjem dogodku? Sanja je bila veliko bolj živa od Asje. Zvijala je džoint in veselo mešala vodko z energijsko pijačo. Tudi Andrej je posegel po pijači. Asja je tudi pila, a bolj zmerno in ju je raje opazovala.

Sanja se je zleknila na brisačo in odpela zgornji del kopalk. Ko se je ulegla na trebuh ga je tudi odstranila in ob strani je pokukalo tresoče, kipeče oprsje. Andrej je ležal ob njej in se po Tilnovem nasvetu zanalašč zabulil vanje. Sanja je naredila dim iz džojnta in ga enako drzno pogledala v oči. Vedela je, kam gleda. Nato si je nadela seksapilen nasmeh.

Po kosilu je Asja odšla na kopno po nakupih in na obisk znancem v bližnjem mestu. Sanja in Andrej sta ostala sama. Začelo se je, ko je Sanja prišla na teraso, kjer je Andrej užival kavo in cigareto. Njene bele kopalke so grozile, da bodo vsako sekundo izpostavile njihovo vsebino. Okoli gležnjev je imela srebrn nakit, ki je veselo cingljal in se zatresel vedno, ko je naredila korak. Enako sta počeli njeni veliki ritnici in joške, ki so ob vsakem koraku naredile nežen tresljaj.

»A greva malo na plažo?« je povabila. Njene zelene oči so se svetile na soncu in njeni spuščeni lasje so ji segali do pasu. Andrej je bil že v kopalkah in je samo pograbil brisačo ter ji sledil. Do plaže so od hišice vodile kamene stopničke. Te so omogočile, da je vsak Sanjin gib povzročil tresenje njene ženskosti, nakit na gležnju je zacingljal.

Na plaži sta bila sama, na tem otočku so bili skorajda čisto sami. Ko sta na tla odložila brisače, si je lahko Andrej ogledal Sanjine joške, ki so zavisele v zraku, ko se je sklonila. Bil je trd. Zdelo se je, da je Sanja to opazila.

»Lepe kopalke,« ji je dal kompliment.

»Hvala,« se mu je zahvalila in si jih za nalašč popravila tako, da je skorajda pokazala, kaj skrivajo. Nato se je odpravila v vodo, njena okrogla ritka se je zibala ob hoji po morskih tleh, zaplavala nekaj metrov in se potopila. Temni lasje so se oprijeli njenega telesa. Andrej je mislil, da se to izzivanje ne bo končalo. A kar naenkrat se je odpravila nazaj na obalo. Njene kopalke so imele eno pomanjkljivost. Ko so se zmočile, se je skozi njih videlo. Podarjen mu je bil pogled na kipeče joške, ki so imele velike, temne bradavice in na obris njene pičke. Na ravne kamene stopnice, ki so peljale do hišice, je položila brisačo in se usedla. Videla je, kako jo gleda. Videla je, da so njegove oči samo na prosojnih kopalkah.

»O fak, nisem vedela, da se čez vidi!« je zaigrano lagala. To je načrtovala že od začetka. »Poglej stran, da se preoblečem,« je rekla še bolj razigrano. Rada ima drzne.

»Ni treba,« ji je samozavestno rekel. Nasmehnila se je in skomignila z rameni. Odvezala si je zgornji del. Njene joške so poskočile na plano. Bile so premočene in kapljične oblike, težke, z velikimi trdimi bradavičkami zamolkle barve, kakor njene ustnice. Nato je s prsti drsela po širokih temnih bokih in si začela odvezovati še spodnji del. Pokazal se je venerin griček, ki je bil obrit, razen drobne, kratke črtice. Usedla se je na brisačo, kapljice so tekle po njenem ravnem. a mehkem trebuščku in pirs se je zasvetil na soncu. Andrej je vedel, da je poteza njegova. »Bodi drzen,« si je ponavljal. Počasi si je slekel majico in pokazal zagorele mišice. Sanja ga je vznemirjeno spremljala. Nato si je še počasi slekel kopalke. Njene oči so počivale na njegovem otrdelem, mišičastem organu. Zahihitala se je. Stopil je do nje in jo prijel za vrat. Navdušeno in presenečeno je zavzdihnila in z roko drsela po njegovih stegnih. Njeni ostri, belo lakirani nohti, so se nežno zarili v njegova jajca. Nežno jih je gladila, medtem ko je njegova roka drsela po njenem vratu in ji je na ustnice položil svoj palec. Pridno ga je posesala, nato pa poliznila svojo dlan in prijela njegov ud. Počasi je začela s prsti drgniti po glavici in se zazrla v njegove oči. On je v roke prijel njeno ogromno levo joško. Bila je spolzka od vode in se bleščala na soncu. Nežno je s palci podrgnil temno, veliko bradavičko, da je veselo trznila in povzročila, da se je desna joška rahlo zatresla. Počasi se je nagnila nazaj, ga objela z močnimi stegni in še naprej gladila njegovo glavico. Svoje prste je popeljal po trebuščku navzdol in s kazalcem pobožal njeno mokro pizdo. Bila je topla in vlažna, pripravljena. Prijel je njene noge, si jih nadel na ramena in s svojim kurcem nežno podrsal po vlažni razpoki.

Sanja je zažvrgolela, zelene oči so sijale od pričakovanja. Počasi je prodrl vanjo. Njen život se je zatresel vsakič, ko je prodrl v njeno vročo ženstvenost. Ob ušesu mu je cingljal njen nakit na gležnjih. Sanja je sopla in vsake toliko tiho zažvrgolela. Ko je začel vse bolj silo prodirati v notranjost je začela presti in zraven se je vlekla za bradavičko. Stopalo je položila na njegove prsi in ga narahlo odrinila.

»Usedi se,« mu je dejala. Ubogal jo je. Ko je sedel, je njegova trdota štrlela navzgor, vlažna od njenih sokov. Sanja si je popravila mokre lase in se z ritjo proti njemu usedla na njegovo možatost. Začutil je mehkobo in mokroto njene mokre pičke. Počasi, a strastno in nagajivo se je spuščala ter dvigovala. Pri tem je ponujala pogled na veliki zagoreli ritnici, ki sta ljubko potresavali in poplesavali med dejanjem. Posesala je svoj prst in nežno zdrsnila med ritnici. Rahlo je začela dražiti svojo ritno luknjico in vsake toliko časa je prst zdrsnil v notranjost. Takrat je stisnila svojo pizdo in Andrej je misli, da mu bo prišlo. A se je nekako zadržal in še naprej užival v mehkobi njene notranjosti. Ko si je še enkrat porinila prst v ritko, se je snela z njega in ga zajahala. Prijel je njeno rit in ona se je spustila dovolj nizko, da sta se poljubila.

Začel je suvati navzgor in poljubljanje je zadušilo njeno ljubko stokanje. Še malo pa mu bo prišlo. Ko je vzdignila glavo, da bi zadihala, sta ga v obraz udarili njeni dojki. Vsak udarec je bil topel in mehek. Začelo mu bo prihajati.

»Počepni!« ji je ukazal, ona je z nagajivo ubogljivostjo ta ukaz izpolnila. Porinil ji je kurac pred obraz in navdušeno ga je vzela v usta. Ni trajalo dolgo. Nekajkrat ga je posesala, okusila njun fuk in že je začutila toplo tekočino, ki je napolnila njena usta. Trudila se je zadržati vsebino v ustih, a je bila sila izbruha premočna in odprla je usta. Kapljice bele, tople tekočine so padle na njene prsi in ji zdrsele po ustnicah. Nekaj časa ga je potešeno in ljubeče gledala z zelenimi očmi, nato pa je z dlanjo razmazala spermo po svojih joških, pogoltnila, kar je ostalo v ustih in polizala svoje ustnice. Vstala je in se pretegnila.

»Te kopalke bom pa še kdaj oblekla,« mu je obljubila, pomežiknila in stekla v vodo, da je s sebe sprala sledi njunega fukanja.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.