Erotična zgodba: Otok (3.del)

Happy woman in white swimsuit laying on a beach in the water with closed eyes at the sea. Smiling girl in bikini resting during summer vacation at the seashore
Foto: Dmytro Buianskyi iz iStock

Naslednji dan je minil bolj mirno. Sanja in Andrej nista bila skorajda nič sama in tako se je strast v njima nabirala. Andrej ni vedel ali Asja kaj ve. Na nek način jima je bilo vzburljivo, da se morata tako skrivati in zadrževati. Ob kratkih momentih samote mu je Sanja obljubila, da ji ni nič povedala in da niti ne želi, da zve. Te kratke momente sta tudi uporabila, da sta še naprej izzivala. Sanja mu je vsake toliko časa priskrbela pogled na njeno oprsje in rit, si kdaj obliznila ustnice in ga s tem spomnila na tisti fuk na plaži. Vsake toliko časa se je po nesreči obdrgnila z ritjo ob njega. Drugače pa so pekli žar, ga veliko popivali in kadili travo ter uživali na plaži.

Dekle. ki leži na kavču zapeljivo gleda v kamero

Andrej pa ni bil imun niti Asjinim čarom. Vedno, ko sta bila sama, je bila med njima neka napetost. Njena tišina in nasmehi, iskrivi pogledi ter redki komentarji, ki jih je izrekla s svojim čudovitim glasom, so ga neverjetno privlačili. Ko je po moško pekel žar, je ravno prišla izpod tuša. Sanja je bila takrat v kuhinji. Asja se je zleknila na klop, ki je pripadala mizi ob žaru in si ponesla cigarillos k ustom.
»Imaš vžigalnik?« je vprašala, ovita samo v brisačo. Mokri lasje so bili počesani nazaj in padali na lopatici, ob strani je bila sveže zabrita. Ko ji je prižgal cigaret, se je Asji brisača delno razprla. Opazil je obris njene malce našpičene joškice. Ko se je vrnil nazaj k žaru, je Asja malce razmaknila noge in jih zapeljivo stegnila. Andrej je videl njeno ženstvenost. Bila je gladko pobrita in razpokica je bila čisto drobna. Ni gledala vanj, ampak se je ozrla proti morju, a na njenem obrazu je bil nek zmagoslaven nasmešek. Nato je počasi, kakor da preverja ali je videl, kar je želela, da vidi, prekrižala noge.

Dekle s zabrito frizuro se nasmehne

Punci sta spali skupaj v postelji, Andrej pa je spal na raztegljivem kavču v istem prostoru. Ni mogel zaspati. Obrnil se je in zapazil, da Sanja preverja, če je buden. Ko sta se srečala z očmi, mu je pomignila, naj ji sledi.

Dekle, ki leži na postelji gleda v kamero

Vstala je iz postelje, preverila, če Asja spi in odšla iz sobe na teraso. Andrej ji je sledil. Pričakala ga je samo v čipkastih hlačkah, v katerih je spala. Njena kratka majica je bila že na tleh in mesec je obsijal njeno zagorelo goloto, bradavičke so bile trde od prijetnega nočnega vetra. Lasje, speti v čop, so ji padali na hrbet. Stopil je do nje, jo dvignil in jo posedel na nizko škarpo, ki je obdajala teraso.

par se strastno poljublja
»Po tiho in na hitro,« mu je zabičala in si slekla hlačke. Andrej je prikimal, potegnil iz svojih spodnjic trd kurac in jo pobožal po stegnih. Hitro in trdo je prijela njegov kurac, se nagnila naprej in pljunila na glavico. Malce je podrgnila in si njegovo moškost ponesla v svojo muco. Andrej je hotel zasopsti, a mu je prekrila usta. Eno nogo je ovila okoli Andreja, z drugo na tleh lovila ravnotežje. Kmalu je začela tudi ona sopsti in je pokrila usta še sama sebi. Res sta poskušala biti tiho, a vseeno se je slišalo tleskanje kurca ob mokro pičko, drsanje kože ob kožo in pritajeno dihanje. Sanjine kipeče joške so nežno zibale ob vsakem prodoru, zaradi truda, da bi bila tiha in hitra, so se na njih svetile kapljice potu. Sanja je začela zadušeno cviliti in ko ni mogla več, se je ugriznila v dlan. Prišlo ji je. Močno je napela stegno, katerega je imela ovitega okoli njega. Tudi Andrej ni bil več daleč.
»Lahko ti pride vame, sem na tabletki,« mu je zašepetala in ga začela božati po izklesanem telesu. Andrej se takemu povabilu ni mogel odreči. Prišlo mu je, močno in srdito, mislil je, da se ne bo nikoli končalo.

ženska moškemu strga obleko

»Počasi pojdi ven iz mene,« ga je prosila in se igrala s svojim ščegijem. Res je svoj ud počasi vlekel iz nje, za vsak centimeter je Sanja globoko vdihnila in trznila. Andrej je pogledal na njen lep obraz, njene zelene oči, črno morje v ozadju, trde bradavičke. Medtem ko je zapuščal njeno vlažno razpoko, je začel lizati zamolke bradavičke. Sanja je zarila nohte v njegov hrbet in spet prekrila usta. Ko je končno mišičast kurac prišel na plano, je bil prekrit z njeno vlažnostjo, iz glavice je kapljala sperma. Sanja se je nežno spustila s škarpe, poljubila Andreja na lice, se sklonila in mu ga na hitro povlekla, da je posesala še ostanek sperme. Nato se je nasmehnila, zaustavila spermo, ki je tekla iz muce in mu zašepetala.

»Grem pod tuš. Pojdi kar nazaj spat, pa ne zbudi Asje.«
Res je šel nazaj na kavč. Iz kopalnice se je slišal slabotni curek tuša. Pogledal je, če Asja spi. Medtem ko jo je opazoval, se je odkrila. Spala je v preveliki srajci. Slabo je zapela gumbe in ven je pokukala majhna bleda bradavička. Obrnila se je in razpoka v srajci se je še povečala. Opazoval je njene dolge noge, vitek trebušček, ki je pokukal izpod podvihane srajce, izrazito ključnico. Andrej jo je nazaj pokril. Spet je bil trd. Upal je, da Sanja te njune avanture ne jemlje preresno.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.