Erotična zgodba: Otok (4.del)

Beautiful woman smiling, glamour portrait on dark background
Foto: Tijana87 iz iStock

Zbudil se je s trdim. V spomin mu je prišel včerajšnji pogled na Sanjino mokro pičko, njene zelene oči, napolnjene z navdušenostjo in potrebnostjo. Pomislil je, kako fino bi bilo, da bi bila s Sanjo sedaj sama. Jutranji seks bi se mu močno prilegel. Nato se je spomnil Asjine razprte srajce in njegov kurac je postal še trši. Upal je, da bosta s Sanjo danes res kakšen moment sama.

Iz razmišljanja ga je zbudil nežen dotik prstov pod odejo. Najprej so lahki prsti drseli po njegovem trebuhu nato pa se pomikali vse nižje. Sanja se je zbudila. Iz kopalnice se je slišala tekoča voda. Asja je torej pod tušem. Misel na Asjo pod tušem in da se ga dotika potrebna Sanja je še bolj otrdela njegov kurac. Nežen dotik je že dosegel njegov ud in začela mu ga je počasi drkat. Odprl je oči, saj je ob teh občutkih želel gledati Sanjine obline in obrazek.

Na strani postelje je sedela Asja z roko pod oddejo. Bila je še vedno v razpeti srajci, nudila mu je pogled na njeni joškici. Gledala ga je s sivimi očmi in na sebi imeli tih nasmešek. Položila je prst na svoje ustnice in mu dala vedeti, naj bo tiho. Njegova potrebnost je izbrisala vse dvome, vse pomisleke. Sprostil se je.

Ženska nežno potisne moškega na posteljo

Še vedno mu ga je nežno drkala v tišini. Ob tem se je nekajkrat ugriznila v jeziček. Začela je stopnjevati hitrost drkanja in kar naenkrat prenehala. To je Andreja presenetilo in hotel je ugovarjati. Spet je položila prst na ustnice. Mačje je vstala, si nazaj potisnila lase in ga odkrila. Njegov ud je bil ogromen in trd. Nekaj časa ga je v tišini občudovala, nato pa zlezla na posteljo in trdo meso nežno polizala. Nato še enkrat. Pri tem mu ga je še vedno drkala, z drugo roko ga gladila po jajcih. Zazrla se mu je v oči in v njihovi sivini je bleščala iskrica nagajivosti in zabave.

Andreja je zaskrbelo, da ne pride v sobo Sanja in napeto je poslušal, če še sliši curek vode. Iz pazljivosti ga je ponesla Asja, ki je samozavestno z nohti nekajkrat podrgnila pod glavico in nato kurac vzela v usta. Začela mu ga je divje vleči s svojimi polnimi ustnicami, poiskala je njegovo roko in jo položila na njeno glavo. Andrej jo je divje potiskal navzdol. Nehala je gladiti njegova jajca in mu ga ob fafanju drkala z obema rokama. Občutek je bil neverjeten. Začutil je žgečkanje v jajcih, nekaj je potovalo po njegovemu kurcu. Prihaja mu. Že si je predstavljal Asjina usta napolnjena s spermo.

Zadnji trenutek ga je dala iz ust in pospešeno drkala navlažen kurac. Andrej je zaradi orgazma padel nazaj na povšter. Čutil je, da šprica povsod. Ko je dvignil glavo, ga je pričakal Asjin pošprican obraz, nekaj tople tekočine je padlo tudi po njemu, še več po posteljnini. Asja se je tiho režala.

Voda v kopalnici je potihnila. Asja se je spet po mačje povzpela na noge, še vedno s spermo po obrazu, in ga pokrila. Podrgnila se je po svoji pički, ki je bila tako mokra, da se ji je mokrota kar vlekla med prsti. S isto roko je nato podrgnila Andreja po ustnicah in na hitro zapustila sobo. Nekaj sekund kasneje je izpod tuša prišla v sobo Sanja. Ovita v mokro brisačo, iz katere so ji skorajda pokukali joški. Andrej se je delal, da spi.

Za razliko od Sanje, se je Asja pretvarjala, kakor da se ni nič zgodilo. Z Andrejem se je pogovarjala v istem tonu, obnašala se je normalno – brez izzivanja ali nagajanja. Andrej se ni mogel odločiti, ali ga to veseli ali mu gre na živce. Ali se je zjutraj samo pozabavala z njim, je šlo za kakšno šalo?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.