Erotična zgodba: Otok (5. del)

Na plaži so se ga popoldne napili. Sanja je bila že precej pijana. Tudi Asja je imela mehke oči in se je veliko bolj odprla. Punci sta razlagali, kako sta tukaj preživljali poletja kot najstnici. Bilo je prijetno popivanje z veliko glasbe in pogovora ter igranja v vodi. Pijani so se lovili po plitvini in Andrej je v nekem trenutku obe punci dvignil v grožnji, da ju bo odnesel v globljo vodo. Njegov um je napolnila samozavest, ko sta ga obe prešlatali. Tudi on je pošlatal Sanjino oprsje, a hkrati tudi Asjino ritko. Proti večeru so se malo umirili in samo mirno popivali. Asja je odšla nazaj v hišico, obljubila je, da se kmalu vrne. Takoj, ko je izginila v hišico, je Sanja pograbila priložnost in strastno poljubila Andreja. Poljubljala ga je pijansko strastno, živo in čutno.

via GIPHY

 Andrej je bil presenečen nad sabo. Morje pozitivno vpliva na njegovo stamino. Spomnil se je, kako rada se igra s svojo ritko. Malo se je počutil krivega zaradi dogodka zjutraj, rad bi se ji oddolžil. Tako jo je hitro spravil na kolena in potisnil njen hrbet naprej. Snel ji je kopalke in se z obrazom zakopal med njeni ritnici. Lizal je hitro in divje. Okušal je njeno vlažno pizdo, slano kožo. Z jezičkom je podrgnil po njeni luknjici in Sanja je spustila močan vzdih. Medtem ko je lizal luknjico, je s prsti prodiral v njeno pičko, ki se je kar cedila od naslade. Neverjetno hitro ji je prišlo, Andrej je želel stvar ponoviti. Noro všeč mu je bila ta moč, ki jo je imel nad njo. Zamenjal je stil in ji s prstom prodiral v luknjico, zraven poljubljal njeni ritnici in vsake toliko zaplaval do njene pičke. Poljubljal jo je in lizal, sesljal sramni ustnici. S prstom se je vrnil v pičko, da ga je navlažil in se nato spet zaril v njeno ritno luknjico. Sanja ni mogla več, začele so ji trzati noge, grleno globoko je vzdihnila in iz sebe spustila nežen krik. Andrej je upal, da ju Asja ni slišala. Odmaknil se je od nje. Sanja je ležala na brisači in sopihala. Tako je bilo kakšno minuto, dve.

via GIPHY

 »Rabim džolo. A bi jo šel iskat v hišico?« je končno vprašala, njene zelene oči so bile vedre in utrujene. Andrej se ji je res želel odkupiti za zjutraj in tako je stekel po kamnitih stopnicah navzgor. Še vedno je imel trd kurac. Ko se vrne s travo, jo bo pofukal kakor še nikoli prej. Pomislil je, kako lepo jo bo natepavati, medtem ko bo kadila travo. Vrečko s travo so imeli skrito v omarici, ki je bila ob postelji. Stopil je skozi terasna vrata v hišico. Zvok škržatov in morja je motil še en drug zvok. Bil je nek tihi, angelski glas, ki je predel. Asja? Počasi se je pritihotapil do sobnih vrat, ki so bila priprta. Videl je Asjine dolge, vitke noge na postelji, premikale so se. Ali se je preveč napila in ima zdaj pijanski spanec? Tiho je še malo priprl vrata, da bi videl, kaj se dogaja.

via GIPHY

 Asja je ležala in blede noge so strastno drsele po odeji. Bila je popolnoma naga, razen spodnjega dela črnih kopalk. V njih je imela svojo dlan, ki je hitro in divje rajcala njeno pičko. Iz sebe je spuščala tih piskajoč predež, oči je imela zaprte. Kazalec druge roke je veselo vlekla s polnimi ustnicami. Andreja je zamikalo, da bi stopil v sobo, jo potegnil nase in dokončal njeno delo. A nekaj ga je ustavilo. Začelo ji je prihajati, trikrat je zastokala in pokrčila noge. Nato se je zleknila in nekaj trenutkov globoko dihala. Andrej se je odkradel stran, da ga ne bi zalotila.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.