Erotična zgodba: Trola

Elegant couple in love.
Foto: monstArrr_ iz iStock

Na naslednji postaji vstopi še posebej lepa punca. Po letih študentka, tako kot on. Bila je izjemna. Dolge, utrjene noge so bile zagorele in sijoče gladke. Oblečeno je imelo ohlapno majico brez rokavov in sive kratke oprijete športne hlače za fitnes. Na rami ji je visela majhna bela športna torba. Trup je bil skrivnost, a je včasih sonce le posijalo skozi tkanino in prikazalo obris majhnih, a okroglih jošk, ki so nežno poskakovale ob hoji. Šele zdaj se mu je posvetilo, zakaj tako skačejo. Bila je brez modrčka. Toda najbolj so ga vznemirile oči. Bile so temno rjave, z neko nagajivo iskrico. Ko ga je za trenutek pogledala, mu je vso kri poslalo navzdol. Ta zagoreli, nežni, okrogli obrazek je okraševala še dolga črna griva, ki je bila speta v čop in segala do sredine hrbta ter polne, našobljene ustnice.

Kar žalosten je postajal, ko je videl, da se oddaljuje v središče trole. A to žalost mu je izbil pogled na njeno zadnjico. Bila je velika in okrogla, izklesana do podrobnosti. Kako lepo sta dve ritnici plesali in se nežno potresli, ko je hodila. Hlače so se zdele premajhne, saj je skorajda pol riti gledalo ven. Kar je kukalo izza robov hlač, je bilo zagorelo, gladko in lepo zaobljeno.

Nato ga je presenetila. Obrnila se je, stopila do droga za držanje pred njim in se trdno prijela. Zavohal jo je. Nežen, čist, a človeški vonj potu, primešan z vonjem po ženskem dezodorantu. Zdaj je bil spet pomirjen, ko je bila blizu njega.

Trola se je peljala dalje in se še bolj polnila. Do študentskega naselja ima vsaj še pet postaj. A lahko je vsaj opazoval to rit. Še vse več ljudi je vstopalo in stiskali so se kot sardine. Kar naenkrat je ob premiku njene glave začutil žgečkanje po obrazu. Oplazili so ga njeni lasje. Nato je trola ostro zavila, da je potnike zaneslo. In tudi njo je zaneslo. Z ritjo se je nežno podrgnila ob njegovo stegno. Začutil je njeno kožo, toplo in mehko. Trola je spet zavila. Rit se je nežno zadela ob njegovo moškost. Ni več zdržal. Otrdel je. Zdaj se je izklesana rit spet zadela ob njegovo trdoto, čeprav trola ni nikamor zavila. To je ponovila, dokler ni obstala z zadnjico na njegovem trdem organu. Pogledala je nazaj s tistimi temnimi, iskrivimi očmi. Pogledala ga je v oči. In se nasmehnila. Nato je pogledala naprej in se nežno in neopazno začela drgniti ob njega. Počutil se je zadet, popolnoma je otrpel. Če bo tako nadaljevala, mu bo prišlo.

Close up of a men and woman lips wants to kiss.
Foto: KovacsAlex iz iStock

Trola se je ustavila na postaji pri študentskih domovih. Ona je najprej izstopila, on je počasi sledil, saj je to bila tudi njegova postaja. Hodila je tri korake pred njim, se ozirala nazaj in se smehljala, kakor da gleda, če ji sledi. Pogled je izgubil v migajoči riti, ki so jo oblizovali sončni žarki. Sledil ji bo, se je odločil. To je tudi opazila in se še bolj nasmehnila. Ko pa je prišla do vhoda njenega študentskega doma, se je ustavila pred vrati, ga izzivalno pogledala in izginila v notranjost. Stekel je za njo. Ko je vstopil, je za hip videl, kako je šla levo na hodnik. Stekel je na ta hodnik in videl, kako izginja v neki prostor. Ko je dospel v ta prostor in za sabo zaprl vrata, je videl, da so pred njim tri kabine za prhanje. To so bili tuši tega nadstropja. Dva sta bila odprta, tretji pa je bil zaprt. Na tleh pred vrati je bila bela športna torba. Poskusil je srečo.

Vrata niso bila zaklenjena. Najprej je na tleh opazil športne copate, črne brazilke in kratke sive športne hlače. In sledil je dolgim temnim nogam, ki jim je sledila najlepša rit, kar jih je kadarkoli videl. Še bolj ga je vzburilo, ker se je bleščala od potu. Slekla si je ohlapno majico in ga pogledala preko hrbta. Spet tista nagajiva iskrica. Nato se je obrnila in pokazala majhni, a okrogli joški, z nabreklimi, rozastimi bradavičkami, ki so kazale nanj. Nasmehnila se je in stopila v kabino za prhanje ter ga gledala s pogledom, ki mu je govoril, da je zdaj on na potezi.

Brez sramu je stopil proti njej, popolnoma oblečen in nežno pobožal njeno stegno. S prsti se je sprehajal navzgor po nežni koži, dokler ni zadel vlažne mehkobe. Počasi je prsti božal premočeno luknjo, dokler se ni že cedila od naslade. Njena mokrota je polzela preko njegovih prstov. Ugriznila se je v ustnico in vzdihnila. Nato ga je odrinila in potegnila dol hkrati hlače in spodnjice. Ven je skočil dolg, obilen kurac, ki je kar utripal. Z nohti je začela nežno gladiti glavico, da je nekajkrat trznil. V njenih temnih očeh je sijalo od navdušenja. Ni mogel več zdržati. V nekaj prijemih jo je obrnil, z roko prijel njeni obe za zapestje in ju potisnil ob hladno keramiko stene. Z drugo pa jo je močno, čvrsto prijel za bok in jo prisilil, da je iztegnila rit. S kurcem je za nekaj trenutkov podrsal po vlažnem rozastem mesu in nato zaril v notranjost.

Rit je tlesknila ob udarcu in iz njenega grla se je zaslišal nežen stok. Začel je divje nabijati, rit je tleskala in obema je v nos butnil vonj po seksu. Postajala je vse bolj vroča, čutil je njeno toploto v notranjosti. Nabijal je in nabijal. Njegova moškost je vse bolj utripala in jo nežno žgečkala v notranjosti. Zdaj je ona na vrsti. Umaknila se je, se obrnila k njemu, ga pogledala v oči in se ga z eno roko oprijela okoli vratu. Nato se je dvignila, se nasadila nanj in ga ovila z nogami na hrbtu. Medtem ko si je grizla ustnico, mu je zašepetala: »Daj me. Res na hard.« Imela je čudovit glas, malce hrapav, a vseeno zvonek.

Ubogal jo je. Z rokami je prijel njeno rit, ki je bila na otip vse, kar si je predstavljal – trda in mehka hkrati. Prislonil jo je na steno in začel porivati, kakor ni še nikoli. Ona ga je medtem s prosto roko božala po licu, ga nagajivo gledala in vsakič, ko je začutila, da težek velik kurac prodre v globino, zažvrgolela. Njeno oprsje je nagajivo poskakovalo, po njem so tekle majhne kapljice potu. Res je bil vlažen, vroč dan.

»Kako ti je sploh ime?« je vprašal.

»Gaja. Tebi?«

»Tilen,« je skušal povedati med sopihanjem.

Postala je še bolj topla in stiskala je notranje mišice. Začelo ji je prihajati. Stisnila je mišice na stegnih, kar je začutil na svojem mišičastem hrbtu. Še bolj krčevito se ga je oprijela in zarila svoje nohte v njegov vrat. Zaprla je oči, zacvilila in zadnjič ugriznila v ustnico. Nato je povesila glavo za sekundo. Začutila je, da je tudi on pri koncu.

»Ne vame!« mu je zabičala, se snela z njega in gibčno šla na kolena. Prijela je njegovo trdo možatost in začela drgniti, medtem se je igrala sama s sabo. Stokala je in masirala trd kurac ter sebe, dokler ni Tilen prijel njene črne grive in izlil. Njegov izloček je bil povsod, na njenih rokah, njenih joških, njenih stegnih. Nekaj je kapnilo tudi na lice. Z jezičkom je hitro polizala belo toplo tekočino in pogoltnila. On se je moral usesti. Kabina za prhanje je bila čisto v redu. Gaja je skočila po svojo športno torbo in kar tam prižgala cigareto. Globoko je inhalirala.

»Te lahko vprašam, zakaj?« je zanimalo Tilna.

»Po fitnesu sem vedno zrajcana,« se mu je nasmehnila, popackana z njegovo spermo in z uničenim čopom.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.