GNEČA PA TAKA!

Končno smo ga dočakali… poletje namreč. Predavanja in vaje sem zaključila, poleti pa me vseeno še čaka nekaj starih grehov iz študijskih obveznosti. Ko sem opravila še zadnji izpit za pogoj za vpis v naslednji letnik, sem se odločila, da si privoščim sproščujoč vikend na obali. Mislim, da sem si ga resnično prislužila skozi vse leto.

Tako sva prejšnji teden v petek dopoldne s kolegico spakirali  vsaka svoj kovček in se odpravili novim pustolovščinam naproti.

Kot nalašč je moj avto pri avtomehaniku, ker sem imela ta teden manjšo nezgodico J, vendar naju to ni odvrnilo od prvotnega namena – morda pa bo še toliko bolje, če se bova po dolgem času na morje odpravili kar na avtoštop.

In sva šli. Vsaka s sto kilogramov težkim kufrom in polno mero pričakovanja. Štopali sva celo uro, preden nama je končno ustavil en hud avto. Ne moreš verjet – črn kabriolet.

»Živjo! Greš mogoče proti morju?«, vprašam, še preden dobro pogledam v avto.

»Ja, v Portorož sva namenjena!«, mi odgovori. Šele takrat opazim, da sta nama ustavila dva čist huda tipčka, primorca. Uau! Izgleda, da je res v vsaki slabi stvari nekaj dobrega – vsaj glede mojega avtomobila. Navdušeni prisedeva in si misliva, da bo tale najin vikend, ki prihaja, očitno še zelo pester.

Vožnja je minila kot bi mignil, saj smo razpravljali o vseh mogočih stvareh, predvsem pa o tem, kam vsa namenjeni in podobno. Ves čas sem upala, da naju bosta našla kje na obali.

In kot da že to ne bi bilo dovolj, nama eden od njiju predlaga, da bi vikend preživeli skupaj.

»Kaj?! Saj se sploh ne poznamo!«, pravi kolegica, čeprav vidim, da ji je že isti trenutek žal za izrečene besede.

Najbolje bo, da se prepustimo toku dogodkov – nihče namreč ne ve, kaj bo prinesla noč oziroma naslednji dan. Sama sem si pri sebi potiho želela, da bi ostali skupaj, saj ne bi imela prav nič proti, če bi me pojahal en tak tipček.

Sčasoma smo se le nekako uspeli zmeniti, da se odpeljemo do avtokampa v Luciji in se malo razgledamo. Tja smo sicer prispeli šele zvečer, saj smo se celo popoldne sprehajali po Portorožu. In moram priznati, da mi je eden od njiju, Žiga, postal še posebno všeč.

V Luciji smo si postavili šotore in odšli ven žurat. Ko smo se ob četrti uri zjutraj vračali proti kampu, me je Žiga nežno objel in mi skrivnostno zašepetal na uho nekaj sladkih, seksi besed. Dobesedno stopila sem se ob njih. Za trenutek sem pozabila na vse stvari okoli sebe in se strastno nalepila na njegove seksi ustnice. Obdelovanje njegovega jezika me je tako zelo zrajcalo, da sem mislila samo še na njegovega tiča v moji notranjosti. Nato me zagrabi, me položi na razgrete skale na obali in me začne strastno poljubljati po celem telesu. Božam ga po laseh, grabim njegovo napeto rito in se cela prepustim užitkom, ki ne preplavljajo.

Nato za trenutek odprem oči in zagledam kolegico, kako se mečka z njegovim frendom, prav zraven naju. Zadovoljno se nasmehnem in se še bolj sproščena prepustim njegovemu jeziku, dotikom, vzdihljajem. Slečem majčko in modrček in si na vso moč privijem njegovo glavo k prsim. Joj, kako mi prija! Zdi se mi, da če ne bo takoj prenehal, mi bo kar prišlo! Roko zarinem za njegove hlače in začutim otrdelega orjaka, ki že ves napet čaka na izstrelitev. Počasi ga masiram z rokami, nakar se spravim na kolena, ga vzamem ven in si ga porinem v grlo kolikor lahko. Mnjam! Prav božanskega okusa je! Z resničnim užitkom oblizujem njegovo glavico, nato ga poližem vse od korena pa do vrha. Slišim, kako zaječi od užitka. Pogledam kolegico – njen ljubimec ji z jezikom pravkar raziskuje muco.  Prav nenormalno pohotna postanem, ko ju gledam.

Tudi Žiga se loti moje potrebnice, jaz pa mu vmes obdelujem korenjaka. Ko začutim njegovo utripajočo žilo, mi skoraj v trenutku pride. Kmalu zakričim na ves glas in iz moje muce se pocedijo topli sokovi. Aaah… To je bilo prav božansko! Ko še trikrat obliznem njegovega tiča, pride tudi njemu. Potešena obleživa na tleh in loviva sapo, vmes pa si ogledujeva par poleg naju. Ravno jo je začel nabijati od strani. Takoj se mu nasadim na kurca. To sem potrebovala, točno to! Tako zelo ga čutim! Pospešim tempo, saj me vedno bolj ščemi v notranjosti in hočem ga še bolj globoko v sebi! Toda on se ustavi. »Kaj ti je zdej? Dej me, pofukej me!«, kričim vsa potrebna, on pa mi le pomežikne in me dvigne v naročje. Le kaj sedaj načrtuje? Odnese me do kolegice in se nama smeji. Aha, to bi ti rad! Tudi prav! Ni problema. Uležem se poleg nje, jo strastno poljubim in ji pobožam razgreto in popolnoma mokro muco. Nežno jo ugriznem v bradavičko, nato pa se z jezikom lotim njenega vročega ščegetavčka. Oba tipčka sta navdušena, zato naju obe naenkrat napičita od zadaj, midve pa se še naprej božava med seboj. Slišim ploskanje njunih teles ob najini ritki, vzdihljaje in sopihanje. Kmalu začutim naval naslade in vem, da prihaja. Vrhunec. Še enkrat. Porivata naju kot nora, ko skupaj zakričiva in se zažreva druga v drugo. V trebuhu čutim krč, v muci pa olajšanje. Zatem pride tudi njima. Pogledava ju, onadva pa se poljubljata. OJOJ! Ne me hecat! Zasmejiva se, se oblečeva in jima pobegneva v kamp. Njiju tisto noč ni bilo k šotoru, midve pa sva potešeni zaspali v objemu.

Zjutraj sva pospravili šotor in odšli. Hoteli sva namreč, da to ostane lep spomin in nič drugega. Ko sva naslednji dan štopali nazaj domov, sva takoj dobili prevoz. Tokrat so nama ustavili trije tipčki, vendar nisva hoteli prisesti. Le smejali sva se kot dve budali.

Najbrž so se še celo pot spraševali, zakaj… J

 

                                                                               Emanuela

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.