Ideje za unikaten dejt

Zmenek je lahko praktično kjerkoli in kadarkoli. Edini pogoj zanj sta dva zaljubljena osebka, ki se jima po želodcu zaletavajo metulji in jima v glavi špila radio.

Za romantičen dejt lahko zapraviš veliko, ali pa nič. Tokrat bomo preskočili klasične klišeje (čeprav z njimi ni nič narobe, da se razume) in nanizali unikatne ideje, s katerimi lahko fanta/punco lepo presenetiš.

Skupna masaža

Skupaj si privoščita masažo. Tako bosta sprostila vso napetost, ki se je nabrala zaradi faksa/službe/družine in se lažje posvetila eden drugemu.

Druga, low budget možnost (ki je lahko še bolj kjut kot prva): potrebuješ le masažno olje in sproščujočo glasbo in že imaš masažni salon samo zanj/o.

3 HOURS Relaxing Music "Evening Meditation" Background for Yoga, Massage, Spa

Testna vožnjaroka na volanu

Zagotovo obstaja avtomobil, ki ti vzame sapo, ampak si ga zaenkrat ne moreš privoščiti. Morda je letošnje valentinovo vajina priložnost, da se na zmenek odpravita na testno vožnjo s svojim sanjskim avtom. Svojo boljšo polovico lahko na ta način lepo presenetiš in takega darila zlepa ne bo pozabil/a.

Luksuzna večerja

…doma. Zakaj v restavraciji zapraviti toliko denarja, če si lahko doma pripravita okusno hrano v romantičnem ambientu. Ne pozabi na svečke, vino ter playlisto najljubših komadov, ideje poišči v prispevku Izbor najlepših balkanskih balad zadnjega desetletja. Zmenek naj se začne že med nakupovanjem sestavin, nadaljuje med kuhanjem in konča z okusno večerjo, po kateri se paše malo pocrkljat na kavču. Posodo pustita za naslednji dan.

pokušanje hrane

Pivo in tekma

Doma, v športnem baru ali celo na prizorišču tekme. Tak zmenek bo potekal v sproščenem vzdušju, brez živčnosti, nepotrebnega planiranja in popolnega outfita. Privoščita si pivo, hot dog in veliko glasnega navijanja. Ta večer sta važna samo vidva – in rezultat ekipe, za katero navijata, itak.

Športno popoldnepar, ki kolesari

Gotovo obstaja kakšen šport, ki je obema pri srcu. Privoščita si pohod, drsanje, plavanje na bazenu ali vožnjo s štirikolesnikom. Skupne aktivnosti vaju bodo še bolj zbližale. Ne pozabi na fotoaparat, saj boš najbrž ujel/a v objektiv trenutke, ki si jih bosta želela zapomniti za vedno.

Še ena super ideja –> Nutellamisu je lahko okusno Valentinovo darilce.

There's mushroom in my heart for you!

Prejšnji članek10 najdražjih mest za življenje po svetu
Naslednji članekUrša Sirk – URSHULINA: o uspehu mlade poslovne ženske z idejo in željo po kreativnosti

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.