Izpoved študenta: »Imel sem razmerje s profesorico.«

Sexy teacher in lingerie holds a chalk board with the title of the --
Foto: bmcent1 iz iStock

❕ Zgodba in njeni junaki so izmišljeni in ne vsebujejo resničnih dogodkov. ❕

Profesorica in študent sta na neki srednji šoli razvila romantično razmerje. »Res sem vesel, da je prišla v moje življenje«, je povedal današnji študent. Profesorica je učila matematiko in dovolila mu je, da je na testih prepisoval. Vedno je dobil med 80 in 90 odstotkov na testih. Matematika pa mu nikoli ni šla najbolje v glavo. Po pouku sta skoraj vedno seksala v njenem kabinetu.

Začetki seksa

Spominja se nekega popoldneva po koncu šole, ko mu je ta lepa profesorica matematike z blond lasmi in velikimi prsmi po tiho že med uro nakazovala, kaj hoče po koncu pouka. Za to razmerje nihče ni vedel, ne starši, ne sošolci, ne niti najboljši prijatelj.

»Po koncu ure, ko so vsi odhiteli domov, sem samo jaz sam ostal v razredu s profesorico«, je povedal ta študent. »Razred ni bil pretirano velik. Na koncu razreda je imela svojo mizo, naprej od mize pa kabinet. Prišla je do mene in me vprašala, ali vem, kaj hoče. Seveda sem ji odvrnil, da vem. Odpeljala me je v svoj kabinet. Bil je nekoliko vtesnjen. V njem sta bila samo miza in pisarniški stol. V šolo sem hodil samo še zaradi te profesorice. Imela je turkizne oči kot reka Soča in govorila je tako nežno… Že ko je samo spregovorila, sem začutil adrenalin. Starši so me doma spraševali, kaj se dogaja v šoli, zakaj se ne morem še pri ostalih predmetih potruditi tako, kot se trudim pri matematiki. Nisem jim znal odgovoriti.«

Moški in ženska ležita en na drugem

Najboljši seks v življenju

»Tisti dan sem doživel najboljši seks v življenju. Seksala sva 2 uri, neprestano. Bilo je kot v pravljici. No, malo drugačni pravljici. Najprej sva se začela poljubljati. Njeni poljubi so bili res mehki. Ko sem ji božal prsi, sem se počutil kot pri zmesanju kruha. Ja, zares je imela zelo mehka prsa. Tudi mokra je bila že, kot da bi se ravno oprhala. Vedel sem, da si me želi. Roke je dala k mojemu korenjaku in hitro sem dobil erekcijo. Kar rasel mi je. Počasi sva se slačila in usedla se je na mizo in me gledala. Samo gledala. Gledala in si nato še grizla ustnico. Imela je živo rdeče ustnice in želela je biti moja tigrica. Pristopil sem k njej in jo začel božati. Njena koža je bila zelo mehka.

Beautiful young passionate couple  in bedroom
Foto: nd3000 iz iStock

Pustila mi je, da ji delam kar hočem. Imela je tako nežne roke. Ko se me je dotikala, sem se počutil blaženo. Kocine so mi šle po konci, ona se mi je nagajivo zasmejala. Z nežnim glasom mi je zašepetala: »dej me«. Prijel sem jo in se ji počasi, res počasi približal in ji jo začel lizat. To ji je zares prijalo. Videl sem ji po tem v očeh. Njene oči so bile polne isker. Kar naprej je vzdihovala. Zares ji je prijalo. Takrat sem zavohal njen parfum. Imela ga je celo na vagini. Vonj pomladi. Kot bi vohal pomladni travnik v Franciji.

Nadaljevala sva na tleh

Po tem sem jo prijel in jo položil po tleh. Tla so bila malo umazana, vendar naju to ni motilo. Praskala me je po hrbtu, da sem imel še nekaj dni črte po njem. Seksala sva najprej počasi kot dva polža, nato pa je hotela zelo hitro. Mogoče zveni malo smešno, vendar bila je zajčja hitrost. Prijel sem jo za vrat in vzburila se je. Malo je skočila, kot da bi se ustrašila. Na tleh sem jo pribijal. Oblila me je pot in počutil sem se skoraj tako, kot da bi prišel iz bazena. Položaj sva zamenjala. Prijel sem jo za lase in tudi ti so bili mehki. Vzdihnila je in seksal sem jo še od odzadaj. Seks je bil hiter, vpila je. Bilo je kakor v porniču. Če bi bil v sosednji sobi kdo, bi jo zagotovo slišal. Živel sem sanje vsakega srednješolca.«, je povedal.

Praskanje hrbta med seksom

Profesorica prevzela vajeti

»Nato je prišel njen čas. Njena dominantnost me je vzburjala. Položila me je po tleh in se počasi povzpela name. Prijela je moj penis in si ga počasi vtaknila noter. Po obrazu bi rekel, da ji je bila všeč velikost mojega korenjaka. Jaz sem samo čakal. Naj dela kar hoče. Lahko bi že končal, vendar hotela je več. Od tukaj naprej ne vem natanko kaj se je dogajalo. Še enkrat sem spoznal, da tega seksa ne bom nikoli pozabil. Začel me je že boleti spolni ud. Moder je postal. Bil je skoraj v barvi slive. Vendar bila je tako dobra, da sem na to nekako sčasoma pozabil. Božal sem njene lepe, mehke, okrogle prsi, jih mesil, prijemal njene trde bradavice… Povečala je hitrost in takrat sem doživel izliv. Občutil sem olajšanje. Iz sebe sem spustil pravi mali slap.

Beautiful young woman undressing her boyfriend while sitting in the bed
Foto: g-stockstudio iz iStock

Takrat je hotela še. Prava nimfomanka. Ni ji bilo dosti. Obliznil sem si prste in jo rajcal naprej. Prišlo ji je še dvakrat. Nisem je hotel razočarati, zato sem naredil to, kar je rekla.«, je dodal.

Skoraj so ju zasačili

Takrat pa so ju skoraj dobili. Ura je bila že 4 popoldne, in čistilke so čistile. »Ravno sva končala z zares dobrim seksom (najbolji seks v življenju), ko je nekdo vstopil v učilnico. Na srečo sva bila kot po navadi v kabinetu in ne v učilnici. Morala sva se hitro obleči in počakati, da čistilka zapusti prostor in lahko tako greva skozi učilnico na hodnik in iz šole. Zasmejala sva se, potem pa je čistilka prišla v kabinet. Na srečo sva bila že oblečena in zlagala sva se ji, da sva ravno končala z inštrukcijami. Od takrat naprej sva vedno bolj pazila. Po maturi pa sva razmerje prekinila«, je za konec še povedal današnji študent.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.