Kako ohraniti žar v dolgotrajnem razmerju

V 21. stoletju so dolgotrajna srečna razmerja že bolj redkost, kot pravilo. Krivca bi lahko iskali v hitrem tempu življenja, v pretirani predanosti karieri, v splošni nepotrpežljivosti in pomanjkanju iskrenosti v odnosih ter še in še.

Če si v razmerju, ki te osrečuje in se ob partnerju počutiš kot boljši človek, je to to. Naslednji izziv je v razmerju ohraniti iskrico. ✨

Izkazuj ljubezen

To ne pomeni, da moraš vsak trenutek v javnosti izkoristiti, da plezaš po svojemu partnerju. Ljubezen moraš izkazati le eni osebi in ne celotnemu mestnemu trgu. Poljub za lahko noč in držanje za roke na sprehodu pomenijo veliko več.

poljub

Odkrito povej, kaj te muči

Svojih občutkov ne tlači v sebi. Partner je oseba, ki ji zaupaš. Z odprtimi kartami bo življenje lažje in vajina ljubezen močnejša.

Vzemi si čas zasepar leži v travi

Ta nasvet ima dve plati. Po eni strani si moraš vzeti čas le zase, brez partnerja, da si »daš dihati«. Po drugi strani pa morata dovolj časa preživeti tudi skupaj, brez drugih ljudi. Obe plati sta enako pomembni za srečen in zdrav odnos.

Drobne pozornosti

… obogatijo vsako razmerje. Naredi hišno opravilo, za katerega je navadno zadolžen partner, namesto njega. Povej ljubljeni osebi, kako dobro izgleda. Pohvali velike dosežke in se veseli skupaj. Skuhaj čaj, ko je partner bolan in mu pripravi najljubšo jed, ko je žalosten.

objem

Življenje je lepše v dvoje. ❤️

Prejšnji članekTakšna prehrana ti bo pomagala povečati mišično maso
Naslednji članekZakaj kolcamo?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.