Koliko vrst penisov poznamo?

Banana

Vsi smo različnih oblik in velikosti ter prav tako je tudi pri moških spolnih organih. Darren Breen, izvršni direktor britanskega trgovca iMEDicare Ltd, ki dobavlja dodatke za erektilno disfunkcijo, pravi, da obstaja sedem različnih oblik penisov. Sam jih gleda že od leta 1996 in vidi od 400 do 600 penisov na mesec. Torej, katere oblike penisov po njegovem poznamo?

1. Svinčnik

Svinčnik

Ta penis ima dolg in tanek enakomeren obseg z ozko glavo. Je zelo dolg in običajno tanjši od povprečja.

2. Feferon

Feferon

Nenavadno kratek penis (od 7,5 do 10 centimetrov), a izjemno debel po celotni dolžini.

3. Kornet

kornet

Ta oblika je bolj problematična, ker ima linearno zožitev do konice penisa. Včasih je to povezano s fimozo – kadar je kožica na spolnem udu tako zožena, da je ni mogoče potegniti preko glavice.

4. Banana

Banana

Ta oblika je nagnjena v levo ali desno. Penis je lahko tak naraven, lahko pa to obliko povzroča poškodba. Breen pravi, da je to lahko prirojena krivulja ali pa gre za peyronijevo bolezen. Sedem odstotkov moških bo v določenem obdobju doživelo to bolezen, ki jo povzroča odvečno brazgotinsko tkivo, ki se razvije po poškodbi, ki lahko privede do stranske deformacije ali oblike urnega stekla.

5. Kladivo

Kladivo

Ta penis je vedno širši. Na začetku je vitek, ima pa široko glavo. Ima ozko osnovo, ki pa se razširi. Gravitacija otežuje dviganje te vrste penisa proti nebu ob erekciji. Mogoče izgleda kot goba z ozkim osnovnim pecljem z nenavadno široko glavo.

6. Klobasa

klobasa

To je po Breenovem mnenju najpogostejša oblika penisa. Je povprečne debeline in dolžine z enakomernim obsegom po dolžini.

7. Kumara

kumara

Ta oblika je debela od začetka do konca in je primerne dolžine. Je debelejša od običajnega penisa in ponavadi meri od 12,5 do 20 centimetrov.

Tilen Kemperle
+ objave

Novinar

LEAVE A REPLY

Please enter your name here
Please enter your comment!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.