Punce so spregovorile, želijo si …

Happy young woman sitting on sofa at home and looking at camera. Portrait of comfortable woman in winter clothes relaxing on armchair. Portrait of beautiful girl smiling and relaxing during autumn.
Foto: Ridofranz iz iStock

Fantje, punce se zavedamo, da smo enigma. Niti same se večino časa ne razumemo, kaj šele da bi nas vi. Včasih pa vemo kaj želimo, vendar tega ne želimo deliti z vami. Zato smo za vas, povprašali dekleta, kaj je tisto, kar jih obnori v postelji, kaj si želijo, česa ne marajo. Ni za kaj ?

Tiana (22 let)

Všeč mi je, da me fant posluša v postelji. Všeč mi je, če je dominanten. Sicer sprejemam neko izmenjavanje, ampak imam raje pretežno njegovo dominanco. Všeč mi je, da je strastno, da me zagrabi, da čutim, da si me želi. Na isti način mi je všeč tudi dajanje oralnega seksa, ker vem da ga s tem obnorim in vem da mi želi še bolj. Ampak želim, da mi fant pusti, da to delam v svojem tempu, brez njegovih nenadnih potiskov … Všeč mi je tudi seks na javnih mestih, seveda ne ravno na avtobusni postaji (smeh), ampak pač na mestih, kjer vem, da naju lahko kdo zaloti. To mi vzburja nek adrenalin, poželenje. Moja fantazija je seks z asistentom na faksu.

Elena (23 let)

Jaz sem ena izmed tistih srečnic, ki nimam problemov z orgazmom, hvala bogu. Seveda samo med seksom, z oralnim seksom še nisem imela takšne sreče. Mene seks na javnih mestih ne pritegne, ne vem, nisem za takšne scene. Všeč mi je moška dominanca sicer, vendar tudi sama rada prevzamem pobudo in takrat želim biti stoprocentno dominantna. One night stand tudi pri meni ne gre čez. Poskusila bi tudi trojčka, vendar bi ob sebi želela imeti še eno žensko, ne moškega. Ne bi pa bil to moški s katerim sem v zvezi.

Aurora (21 let)

Tudi mene seks na javnih mestih ne pritegne. Vsaj ne v kakšnih klubih na wc-jih, ker se mi zdi vse zelo umazano (smeh). Všeč mi je popolna moška dominanca, ampak, da je vseeno spoštljiv do mene. Tudi »dirty talk« ni napačen, ampak do neke zdrave meje seveda. Pomembno mi je, da ima moški lepe roke. Moti me recimo, da med seksom od moškega ni nobenega zvoka. Ne rabi se seveda dret, ampak kakšen vzdihljaj pa tudi ne bi bil odveč. Moti me, da me fant ne posluša med seksom, da se ne potrudi zame oz. da poskrbi samo zase. Kar se tiče one night standa pa ne vem, mogoče ja mogoče ne (smeh). Posebnih fantazij nimam, mi je pa všeč seks na pultu.

Nika (22 let)

Kot vse punce, imam tudi jaz rada, da se fant potrudi zame, da ne poskrbi samo zase. Všeč mi je popolna moška dominanca. Rada imam da me zagrabi, da je strasten in ne pasiven. Hočem vedeti, da si me res želi. Seks na javnih mestih je pri meni totalno »in« , rada eksperimentiram. Prav tako so mi všeč kakšne igračke ali kaj podobnega. Ne glede na to, ali je one night stand ali pa nekaj kar že traja, pa se rada po seksu »pocartam« in to mi je zelo pomembno. Najbolj odbijajoče mi je, če se fant ne zna dobro poljubljati, saj se jaz zelo rada poljubljam, tudi med seksom.

Iste stvari smo povprašali tudi fante, tako ne zamudite še članka o moških željah v postelji! 😛

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.