Zakaj je seks spomladi najbolj vroč?

Pomlad je letni čas, ko smo vsi najbolj razposajeni, največ parov se zaljubi, prebujati pa se nam začnejo tudi hormoni. Zato predstavljamo razloge, zakaj je seks spomladi najbolj vroč. In zakaj ga največ prakticirati ravno v tem letnem času. Seveda pa ne pozabi na zaščito.

Toplo vreme

Toplješi in daljši dnevi v tebi sprožajo občutek, da si se prebudil iz zimskega spanja. Enako je tudi s tvojimi hormoni, ki ravno spomladi najbolj podivjajo. Toplejše vreme tudi dela čudeže na koži in laseh, kar pomeni, da se počutiš še bolj zapeljivega in privlačnega. S toplejšimi temperaturami se tudi kaže več kože, kar pomeni dolge ženske noge ali mišičiste moške roke.

Seks pri odprtem oknu je bolj vroč

Kaj je še bolje kot spati ob odprtem oknu? Seksati ob odprtem oknu na topel pomladni večer. Še posebej, če si rad malo poreden in te ne moti, da drugi slišijo, kako uživaš, je to zagotovo zanimivo. Samo ne pozabi spusititi rolet.

Seks je čuten tudi poleti, a precej bolj poten

Tudi poletni večeri so lahko polni vročega in divjega seksa, a težava nastane, ko ti je resnično preveč vroče že samo zaradi vremena, zato je pomladni seks toliko boljši.

Aprilske plohe bodo poskrbele za romantično vzdušje

Se spomniš vroče scene iz filma Beležnica, ko začne padati dež? Ko naslednjič začne padati dež, se s partnerjem prepustita in ustvarita pravo romantično vzdušje.

Sezona alergij

Imaš težave z alergijami? Zakaj ne bi torej ostal v postelji ves dan in bil preprosto nag?

Povečajo se ideje za predigro

Logično je, da decembra pri predigri ne boš uporabljal ledenih kock, spomladi pa to lahko narediš brez težav. Lahko tudi začneš z ogrevanjem v bazenu ali poiščeš odmaknjen kotiček v gozdu.

Poveča se samozavest

Mogoče zato, ker se izboljša koža ali ker se ti je končno uspelo spraviti v formo po večmesečnem prenajedanju s hrano. Ne glede na to, kaj je razlog – s prihodom pomladi se počutimo lepše in precej bolj seksi.

Zbujaš se bolj zgodaj

Mogoče se ti zdi zoprno, da te sonce zbudi že ob sedmih zjutraj. A obenem ti da to več časa za jutranji seks. In to je zagotovo nekaj, zaradi česar se z veseljem zbudiš bolj zgodaj.

Pižame postanejo bolj zapeljive

Pozimi spiš v topli ogromni pižami, spomladi pa je čas za bolj seksi, bolj oprijete in čipkaste kose. Ali pa preprosto spiš nag.

Rože so nazaj

Si želiš biti bolj romantičen? Natrgaj nekaj rožic in cvetne liste potresi po postelji. S tem boš pričaral romantiko in poskrbel za čudovite vonje.

Zato, ker je naravno

Pomlad je sezona parjenja, kar se pozna tudi pri ljudeh. Seveda ta ni enaka živalskemu parjenju, a vseeno ni nič narobe, če svoje želje v tem mesecu prestaviš na višjo raven.

Novinarka. Obožujem tri stvari: organizacijo dogodkov, potovanja in muzikale.

Prejšnji članekNajbolj čudne alergije, ki obstajajo
Naslednji članekVrhunske zmogljivosti zložljivega Mate Xs

Novinarka. Obožujem tri stvari: organizacijo dogodkov, potovanja in muzikale.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.