Spolnost danes še vedno tabu?

Še vedno cca 70% žensk ne doživlja orgazma ali pa doživlja le klitoralni orgazem. Ogromno žensk ima težave s suho nožnico ter pomankanjem libida, z zlorabami, samo zlorabami v odnosu in so v odnosih nesproščene.

Čas je, da ženske se naučimo biti ženske in začutimo svojo žensko v sebi. Si želiš vedeti več o svoji ženski, katera se skriva v tebi in jo želiš zares začutit. Te zanima, kako premagati prepričanja, ki te ne podpirajo v povezavi s spolnostjo in samopodobo.

Spolna energija je najmočnejša energija, je življenska energija, ki kreira nova življenja. Kadar te energije nimaš dovolj, to vpliva na kvaliteto tvojega življenja in kvaliteto partnerskega odnosa. Spolnost je v partnerski zvezi zelo pomembno področje, ter tudi vzrok za nemalokater razdor, nezadovoljstvo v odnosih, napetost, nesproščenost in stres.

Dejstvo je, da nimamo dovolj znanja o upravljanju s spolno energijo. Da bi se tega naučile, pa je potrebno najprej porušiti tabuje, o tem spregovoriti, it skozi različne procese, ter se naučiti upravljanja s spolno energijo. Vsekakor je zelo priporočljivo da se ženska in moški naučita upravljanja s spolno energijo, vendar pa bomo tokrat spregovorili le o ženski spolni energiji in o tem kako začutiti žensko v sebi.

Si pripravljenja nekaj minut dnevno investirati vase, v svojo ženskost, žensko spolno energijo, osebno rast, za več energije, več veselja in radosti v življenju, ter s tem oplemenititi sovjo investicijo 100%? Si pripravljena natrenirati svoje spolne zaklade? Kako biti povezana s svojo yoni, maternico in srčkom? Vse to in še več bomo prebudile na delavnici “ začuti žensko v sebi”.

Program je pripravljen za vse ženske, ki se dnevno soočate s številnimi aktivnostmi, obveznostmi in stresom. Na kožo je pisan damam, ljubimkam, študentkam, dijakinjam, gospodinjam, aktivnim ženskam v službi ali poslu, v partnerstvu ali samskim, z ali brez otrok. Idealen je za ženske, ki želite storiti najprej nekaj zase in s tem tudi za svoje bližnje. Čas je, da se vrnete k sebi in zacvetite kot vrtnice v popolnem razcvetu ženskosti.

Seksualnost in seksualna energija sta zelo pomembno področje, saj to je v resnici življenjska energija, ki kreira nova življenja. Kaj ni že čas, da zacvetiš?

.

Teme delavnic

Kaj bi morala vsaka ženska vedeti o sebi, telesna samopodoba, ženska energija, vrste orgazma in ženski izliv, točka g, povečanje libida. Krepile bomo spolno energijo, izvajale dihalne vaje za dvig orgazma, taoistične tehnike, komunikacija med partnerjema, odkrivale prepričanja in vzorce v povezavi s spolnostjo, zlorabe, kako do orgazma, faze v spolnosti, postavljanje osebnih mej, odkrivale žensko v sebi, govorile o tantra masaži in pomenu, kako uporabiti seksualno energijo za večjo kreativnost in uspešnost, trening z žadasto jajčko.

Cilji delavnice

 • razbijanje tabujev o spolnosti,
 • biti ženska v pravem pomenu
 • duhovni pristop k spolnosti,
 • dvig seksualne inteligence in ženske energije,
 • poiskati moč v sebi, osebna rast,
 • zažarite skozi spolnost na vseh področjih,
 • trening postavljanja mej, odpiranje duhovnih darov, itd.
 • prebujena ženska
 • boljši odnos do sebe in s partnerjem
 • boljša samopodoba
 • kvalitetnejša spolnost- sveta spolnost

Imaš morda prepričanja v povezavi s spolnostjo, ki te ne služijo, niso tvoja, ter te blokirajo. Se ti dogaja, da nisi sproščena v intimnem odnosu z partnerjem in posledično celo ne doživiš orgazma. Je tvoja telesna samopodoba nizka. Si bila kdaj zlorabljena. Doživljaš le klitoralne orgazme. Se v odnosu z moškim samo-zlorabljaš. Nimaš veliko izkušen s področja spolnosti.

Če si pripravljena se podati z nami na to pot klikni za več informacij : www.la-vita.si ali mi piši na mail rozalija@la-vita.si ali pokliči 040-628-080 Rozalija H.

rozalija.hartman [afna] nevtron.eu | 040 628 080

Trženje oglasnega prostora

Prejšnji članekManuele Fior in Miha Ha: Nenavadna srečanja
Naslednji članekNa Gospodarsko razstavišče prihaja Arena mladih!
rozalija.hartman [afna] nevtron.eu | 040 628 080

Trženje oglasnega prostora

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.