Na Gospodarsko razstavišče prihaja Arena mladih!

Vsi zabave in druženja željni mladi se dobimo 27. in 28. januarja na novem dogodku za vse mlade – Areni mladih na Gospodarskem razstavišču. Dogodek bo odprl Nipke s pesmimi Noben me ne razume in Všeč tko k je, za atrakcijo pa si bomo lahko ogledali tudi vedno izpiljen nastop hiphop skupine Artifex. V soboto bomo na odru gostovali še Trkaja, ki nas bo popeljal s komadi Nov avto, Pleš in še marsikaterim drugim!

Na Areni mladih te čakajo številne pisane stojnice, kjer se bo predstavljalo veliko zanimivih razstavljavcev s področja prehrane, make-upa, urejenih financ, popotovanj, hiphopa, športa, družbene odgovornosti, iger, zabave in še kaj! Na priložnosti v tujino nas bosta popeljali društvi AIESEC in AEGEE, Slovenske železnice in NLB Vita. Za kulturni užitek bodo poskrbeli pri Mestnem gledališču Ljubljanskem, Slovenskem mladinskem gledališču in Kinodvoru, ki nas bo postavil pred zelenim filmskim platnom in nas ponesel v najbolj romantične filme vseh časov. Osvežili se bomo s Coca-Colo in CofeeCar-om, spoznali bomo lahko osnove jadranja in si ogledali pravo jadrnico skupaj z Jadralnim klubom Ljubljana, za hudo glasbo in top počutje pa bodo skrbeli atraktivni Artifex s svojimi hip hop delavnicami. Številne družabne igre in igre s kartami bodo potekale v Črni luknji, zdrave izdelke iz konoplje bomo lahko nakupili na prostoru Konoplja.net, spoznali pa bomo tudi osebnega nakupovalnega asistenta Shoppii.si. Kako biti družbeno aktiven že v šolskih in študentskih
letih pa nam bodo predstavili Slovenska filantropija in Mladinski svet Slovenije.

Kako dobro se nam godi v naši prestolnici in kaj vse še lahko počnemo skupaj nam bodo predstavili na skupnem razstavnem prostoru Mestne občine Ljubljana MOL, kjer se bodo predstavljala različna društva in javne ustanove s področja kulture, zabave in navsezadnje izobraževanja. Spoznajte sistem BicikeLJ, Kino Šiška, Ljubljanski grad, LPP, Mestno knjižnico Ljubljana, Urad za mladino MOL, Zavod Bob, Šport Ljubljana, Snago Ljubljana in številne druge!

Obiskovalca bomo obdarili s poslovnim prenosnikom!
Enega izmed vas, ki boste obiskali Areno mladih, bomo izžrebali za poslovni prenosnik HP EliteBook 8460p (14.0” ekran, Intel Core i5 2.50 GHz (2520M), 4 GB, 128 GB SSD, WWAN, Procesor Core i5 – 2. generacije, SSD disk, WWAN (SIM internet), USB 3.0!) s 6-mesečno garancijo! Skrinjica za oddajo kupončka vas čaka v okviru prireditve.

Poskrbeli bomo tudi za tvoje nadaljevanje študija!
Poleg zabavnega programa Arene mladih te čaka tudi t. i. vseslovenski predinformativni dan Informativa s predstavitvijo višjih in visokih šol, vseh slovenskih fakultet ter možnosti izobraževanja, štipendiranja in dela v Avstriji, na Danskem, na Hrvaškem na Madžarskem, v Franciji, Nemčiji, Španiji, v Švici, Rusiji, ZDA in Kanadi!
Kaj še sploh čakaš! 27. in 28. januarja smo vsi na Gospodarskem razstavišču! VSTOP PROST!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.