Vroča večerja

Romantic date, passionate couple hugs on the kitchen table, love and romance of a young family, a man caresses a girl on the leg, passion in a relationship, prelude to sex, intimate life
Foto: Andrii Lysenko iz iStock

Bilo je čisto navadno ponedeljkovo popoldne, ko sem se po ugotovitvi, da v hladilniku nimam nič užitnega, odločila, da odidem v priljubljeno restavracijo na kosilo.

Restavracija je precej lepo urejena in na visokem nivoju, zato sem se lepo uredila. Oblekla sem kožne, svetleče samostoječe nogavice, visoke pete in oprijeto črno obleko, ki je poudarila vse moje obline.  Poklicala sem taksi in odšla na kosilo. Že ob vstopu v restavracijo sem dobila topel sprejem. No, bolje rečeno, vroč sprejem.

Ko sem stopila skozi vhodna vrata, sem pri sprejemnem pultu zagledala popolnega moškega. Lepa elegantna črna obleka in ravno toliko oprijet spodnji del, da se je dalo oceniti, da je obdarjen. Po podrobnem ogledu njegovega telesa sem mu namenila prijazen nasmeh in nagajiv pogled, ki mu je dal vedeti, da ga požiram z očmi. Čeprav bi bil on sam odlična sladica, je moj želodec še vedno želel toplo glavno jed. Sedla sem za mizo, h kateri me je napotil. Naročila sem predjed, glavno jed, za sladico pa sem bila odločena, da dobim njega.

Ko sem pojedla, sem poravnala račun in odšla v toaleto, da bi se osvežila po obroku. Ravno sem si nekako na hitro umila zobe, uporabila osvežilno ustno vodico in ko sem si hotela naličiti usta, sem zaslišala počasno premikanje vrat. V ogledalu sem zagledala njega. Vedela sem, da mi bo danes popestril dan. S svojimi porednimi očmi me je kar požiral, ko si me je ogledoval od glave do pet. Poželjivo se je smehljal in si grizljal ustnico. V ogledalu sem opazovala, kako se mi počasi približuje. Brez besed je svoje telo naslonil na mojega. Na zadnji strani vratu sem začutila njegov vlažen jeziček, ki me je začel dražiti po najbolj občutljivih področjih. Z eno roko me je tesno stisnil k sebi, tako da sem na svoji zadnjici začutila, kako zelo trdega že ima. Z drugo pa me je grobo prijel za lase in me potegnil k sebi. Na uho mi je šepetal pokvarjene besede in me v trenutku vzburil. S svojim trdim tičem je drgnil ob mene in komaj sem se še lahko brzdala, da mu nisem ukazala, naj ga takoj vtakne vame. Dražil me je z nežnimi poljubi. S svojimi rokami se je počasi spuščal niže. Božal me je po zadnjici, nato pa so roke polzele čedalje nižje po stegnih. Ko je prišel do konca obleke, jo je grobo prijel in jo dvignil do mojega popka. Spustil se je niže in me začel poljubljati po moji zaobljeni ritiki. Z dlanmi jo je grobo masiral in stiskal. Čutila sem, kako moja muca postaja vse bolj mokra.

V glavi so se mi pojavljale nore misli. Želela sem si ga kot še nikoli nikogar. Z dlanjo mi je od zadaj segel med stegna in me začel dražiti po muci. Skozi prosojne tangice jo je nežno božal in drgnil. Neprestano me je poljubljal in grizljal po vratu in mi s tem povzročal kurjo polt po vsem telesu. Kar naenkrat me je prijel za telo in me odločno obrnil. Obrnjena sva bila drug k drugemu, najini telesi sta bili lačni eden drugega. Stala sva tesno drug ob drugem in se poželjivo gledala iz oči v oči. Vzburjal me je njegov pogled, v katerem je pisalo, da si me noro želi. Po nekaj sekundah me je strastno poljubil. Med poljubljanjem me je prijel za zadnjico in me dvignil v naročje. Položil me je na pult poleg umivalnika. Prijel me je za kolena, me potegnil na rob pulta in mi močno razširil noge. Z nagajivim jezičkom me je dražil po mojih že tako nabreklih bradavičkah. Otipaval me je po vsem telesu in govoril, da si me želi. Sama sem bila že tako vzburjena, da sem ga rotila, naj si me vzame. Počasi je z jezičkom krožil okoli mojega popka in spolzel vse niže. Mojo muco je lizal kar čez spodnje hlačke. Želela sem si čutiti njegov vlažen jeziček, on pa me je počasi, a z užitkom dražil. Vedel je, da me je popolnoma obnorel in da si ga noro želim.

Bilo mi je dovolj nežnih igric, zato sem prevzela igro. Odrinila sem ga od sebe in zamenjala sva vlogi. Naslonil se je na pult, sama pa sem mu brez zadržkov začela odpenjati pas in gumbe na hlačah. Čez spodnjice sem začela božati njegovega trdega tiča. Hitro sem mu jih na pol slekla, da sem videla njegovega velikega tiča. Spustila sem se nižje in mu ga takoj začela vleči. Njegova jajčka sem dražila z rokami, tiča pa sem mu močno sesala. Ko je začel že glasno stokati, sem odnehala. Sedla sem nazaj na pult in si spodnje hlačke odmaknila na stran. Začela sem se božati po mokri muci in mu govoriti, kako zelo si ga želim čutiti v sebi. S poželjivim pogledom v očeh se mi je približal. Grobo me je zgrabil za lase, me potegnil na rob pulta in ga vtaknil vame. Bila sem v nebesih, ko sem v sebi čutila tako dolgega tiča. Hitro me je začel nabijati in po tako dolgi predigri sva oba vedela, da se že bliža vrhunec. Poskušala sva biti čim bolj tiha, a nama zaradi velikega užitka nekako ni uspelo. Glasno je stokal jaz pa sem na vso moč kričala, da hočem še. Čutila sem tresljaje po vsem telesu, prihajalo mi je. Tudi on je bil tik pred vrhuncem. Glasno je stokal in stisk njegovih rok je bil vse močnejši.

Od daleč sva zaslišala korake, ki so bili vse glasnejši. Vedela sva, da nekdo prihaja v toaleto, a kljub temu se nisva mogla upreti užitku. Še sekundo sva potrebovala in oba sva doživela orgazem. Hitro sem pograbila torbico in skrila sva se v enega izmed WC-jev. Ko je nekdo vstopil, sva bila čisto tiho, ko pa je ta oseba odšla, sva bila že pripravljena na drugi krog.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.