Zmenki v začetku pomladi

Zmenki so spomladi še boljši, bolj zaljubljeni in nepozabni. Če sta že nekaj časa v zvezi ali če se šele spoznavata – ti zmenki so kot nalašč za vse. Ni pomembno, kaj počneta, samo da sta skupaj.

Sprehajanje psov

Zapeljita se v bližnje zavetišče in naredita nekaj dobrega za prikupne živali. Dan bosta preživela v družbi drug drugega in v družbi malega prijatelja. Sprehod bo obema dobro del, še bolj pa bo v tem užival pes. Obstaja velika možnost, da se bosta še velikokrat vrnila v zavetišče, in nikoli ne veš, morda bo nekoč ta pes vajin.

In vino/pivo veritas

Medtem ko je poizkušanje vin že dolgo med nami, je pivoljublje priljubljeno le nekaj zadnjih let. Naučila se bosta veliko o proizvodnji najbolj znanih pijač in uživala v družbi. S tem bosta najverjetneje tudi pomagala lokalnim podjetjem, ki svojo pot še začenjajo. Tako lahko svojo pot začneta skupaj z njimi ali pa jo še močneje utrdita.

Vino

Muzej ali galerija

Sliši se vsakdanje in pocukrano, ampak je ena najboljših možnosti za zmenek. Slovenija ponuja ogromno galerij in muzejev, v katerih se bosta zabavala in učila hkrati. Videla bosta, da si lahko veliko več zapomnita, če si po obisku postavljata vprašanja. Kdor zgreši več vprašanj, plača večerjo.

Pohod v hribe

Začelo se je. Sneg in mraz sta po večini izginila, kar pomeni samo eno: hribe! Iz omare izbrskajta pohodne čevlje in močno voljo. Na vrhu hriba pa vaju čaka prelep razgled, ki ga lahko popestrita s kakšno fotgrafijo ali desetimi. Ob tem pa si privoščita še čaj, štruklje in joto (s klobaso).

Piknik v parku

Za konec tista klasika, ki je prva stvar, ko začnejo cveteti rože. Piknik v parku, sredi trave in dreves. V košaro si naberita odlično hrano in pijačo, ne pozabita pa na podlago, žogo ali frizbi. Nič ne bo lepšega kot trenutek, ko bosta sita ležala drug ob drugem in ugotavljala, kakšne oblike so oblaki nad vama.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekŽe zmerno pitje škodljivo za možgane
Naslednji članekŠAH-MAT 4.0 – Unukova partijo igrala z robotom
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.