16 NBA igralcev se bo pomerilo v online turnirju z Xbox One

Proizvajalec računalniških iger družba 2K, liga NBA in Nacionalna zveza košarkarskih igralcev (NBPA) so napovedali turnir v računalniški igri NBA 2K, na katerem se bo pomerilo 16 aktualnih košarkarjev lige NBA. Turnir v igranju te košarkarske igrice NBA 2K20 se bo pričel v petek, 3. aprila na ESPN in ESPN2 in trajal do 12. aprila. Sodelovala bodo znana imena lige NBA, med drugim tudi Kevin Durant iz Brooklyn Netsov in Trae Young iz Atlanta Hawksov.

Pomerili se bodo na konzoli Xbox One in sicer v turnirju na izločanje. Zmagovalec bo okronan za nespornega prvaka turnirja NBA 2K20 in bo lahko izbral dobrodelno organizacijo, ki bo prejela donacijo v višini 100.000 ameriških dolarjev od organizatorjev turnirja, družbe 2K, lige NBA in zveze igralcev NBPA, v znak podpore stalnim prizadevanjem za preprečevanje koronavirusa.

Slovenski ljubitelji košarke in igričarski navdušenci si bodo lahko igre v okviru turnirja brezplačno ogledali na spletni strani NBA.com, aplikacijah NBA in 2K ter na kanalih družabnih omrežij lige NBA in sicer na Twitterju (@NBA2K@NBA), Twitchu (@NBA2K, @NBA), YouTubu (@NBA2K@NBA) in Facebooku (@NBA2K@NBA).

Začetek:

  • petek, 3. april ob 1.00 po našem času
  • nedelja, 5. april ob 18.00

Četrtfinale:

  • Torek, 7. april ob 1.00

Polfinale in finale:

  • Sobota, 11. april ob kasneje naznanjeni uri

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.