On-line delavnica: Prebudi in začuti žensko v sebi

Ženska strastno gori

Kako sploh biti ženska v tem svetu, ko tekmujemo z moškimi? Kako lahko moškemu pokažemo, kaj potrebujemo od njega? Drage ženske, vabljene na skupno brezplačno in popotovanje v svet užitka, predajanja, ter čutenja sebe in svojih želj, ter potreb.

V zaprti Facebook skupini Prebudi in začuti žensko v sebi bomo lahko varne in delile svoja mnenja. Hitro klikni na povezavo, saj te v skupini že čaka prvo domače veselje.

Brezplačna on-line delavnica Prebudi in začut žensko v sebi je namenjena študentkam, mamicam, babicam, ljubimkam, podjetnicam, dijakinjam ter ženskam, ki si upajo več in si dovolijo uživat.

Prvo srečanje bo že jutri, v petek, 3. 4. 2020, kjer bomo pogledale, kako bomo ustvarjale teme in kdaj se bomo srečevale. Srečanja bodo večkratna.

Ženska je zelo kompleksno bitje, je ciklična in unikatna. V sebi ima ogromno potencialov, s katerimi bi lahko mnogo bolj uživala v intimi s sabo ali z moškim, predvsem pa bila bolj srečna in zadovoljna v svoji koži. Ko se naučiš samonegovanja, kjer si vzameš čas zase, postavljanja mej, nekaj taoističnih tehnik, s katerimi boš okrepila svoje intimne potenciale in krepila mišice ljubezni, se odprla in spregovorila o intimi, boš prekipevala od energije in idej ter uživala v intimnosti.

rozalija@la-vita.si | 040 628 080 | Spletna stran

Delavnice, coaching, joga, tantra ...

VIRLa-vita
Prejšnji članek16 NBA igralcev se bo pomerilo v online turnirju z Xbox One
Naslednji članekTudi Fundacija Študentski tolar namenja denarno pomoč ogroženim študentom
rozalija@la-vita.si | 040 628 080 | Spletna stran

Delavnice, coaching, joga, tantra ...

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.