5 Youtube kanalov za vadbo od doma

Že nekaj časa želiš izoblikovati svoje telo in pridobiti kondicijo, a ne veš, kako začeti? Nimaš denarja za (pre)drage vadbene programe ali pa se je tvoja najljubša telovadnica zaradi koronakrize zaprla? Predstavljamo ti 5 Youtube kanalov, ki bodo znojenje v udobju doma nekoliko olajšali in popestrili.

Blogilates

Blogilates je kanal, ki ga je pred desetimi leti ustvarila inštruktorica pilatesa Cassey Ho. Cassey je ustvarila POP pilates, vadbo, ki združuje pop glasbo in pilates. Na njenem kanalu lahko najdeš številne videe, ki se osredotočajo na različne dele telesa. Njene vadbe so kratke, a učinkovite. Za njih ne potrebuješ nobene opreme. Cassey piše tudi blog.

POP Pilates: Muffintop Massacre

Chloe Ting

Chloe Ting je avstralska Youtuberka, ki na svojem kanalu in spletni strani objavlja fitnes vsebine. Znana je po brezplačnih vadbenih programih, na katere prisegajo ljudje po celem svetu. Programi se osredotočajo na posamezne dele telesa, trajajo pa od nekaj dni do več tednov. Izoblikovala se je ena največjih spletnih fitnes skupnosti, saj je na kanal naročenih skoraj 12 milijonov naročnikov. Njen video za krepitev trebušnih mišic ima 180 milijonov ogledov.

Get Abs in 2 WEEKS | Abs Workout Challenge

MadFit

Kanal MadFit je leta 2018 ustvarila plesalka Maddie Lymburner. Na njenem kanalu lahko najdeš kratke in zabavne vadbe, ki so primerne predvsem za tiste, ki imajo malo časa in motivacije. Maddie je zaslovela z videii, v katerih telovadi na specifične pesmi. Njen workout na pesem Bad Guy od Billie Eilish si je ogledalo več kot 11 milijonov ljudi.

Billie Eilish - bad guy FULL BODY WORKOUT ROUTINE

Pamela Reif

Pamela je nemška influencerka, ki je svojo pot začela na Instagramu. Njeni videii nikoli niso daljši od dvajsetih minut, vendar so zelo učinkoviti. Na kanalu lahko najdeš vadbe, ki so prilgojene stopnjam. Nekatere so primerne predvsem za začetnike, druge pa za bolj izkušene telovadce.

15 MIN BOOTY WORKOUT, LOW IMPACT - knee friendly, no squats, no jumps / No Equipment I Pamela Reif

Yoga with Adriene

Če ne maraš intenzivnega skakanja in bi raje začel s čim bolj umirjenim, je Yoga with Adriene pravi kanal zate. Adriene Mishler že vrsto let objavla videe, v katerih se s pomočjo joge osredotoča na najrazličnejše vsebine, od joge za športnike, do joge za krče ali migrene. Čeprav vadbe ne izgledajo težke, z njimi okrepiš tako mišice kot um. Na kanalu lahko najdeš videe, v katerih Adriene pojasnjuje posamezne joga položaje, zelo znani so tudi njeni tridesetdnevni programi.

Power Yoga Break | Yoga For Weight Loss | Yoga With Adriene

Junior novinar

Prejšnji članekTriki za lepše urejeno knjižno polico
Naslednji članekLuna je veliko mlajša, kot smo mislili

Junior novinar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.