Adrenalinski parki za željne izziva

Adrenalinski parki so danes zelo priljubljen način sprostitve pri mladih. Način zabave, kjer ne bo manjkalo adrenalina, smeha in dobre volje, bo za vse začetnike predstavljal pravi izziv.

Povabite svoje prijatelje in se pozabavajte z raznoraznimi nalogami, ki jim boste kos le skupaj s prijatelji in z veliko mero samozavesti.

Kaj je adrenalinski park?
Park, kjer boste navadno pod okriljem inštruktorja skupaj s prijatelji poskusili premagati raznorazne ovire, ki se razprostirajo na določeni višini (med 8 in 15 m). Lahko se odločite za individualno ali skupinsko premagovanje ovir. Ljubitelji adrenalina, če še niste preizkusili, ne veste, kaj zamujate, bolj zadržani pa se prav tako odločite in premagajte strah. Ne bo vam žal, saj boste po osvojenih nalogah bolj samozavestni, izboljšali pa boste tudi vezi med prijatelji, saj vse pozitivno vpliva na medsebojne odnose.

 

Zakaj prav adrenalinski park?
Se vam zdi, da ste že vse preizkusili, da ni ničesar več zanimivega in novega, ste mnenja, da se mladi danes ne znamo najbolje zabavati? Potem že veste odgovor na vprašanje, zakaj adrenalinski park – zaradi zabave, novosti, adrenalina in druženja! Prav tako vam bo vsaka osvojena naloga močno dvignila samozavest, premagovanje ovir na taki višini pa bo odlično za vaše ravnotežje oz. koordinacijo. Gre za drugačno zabavo in sprostitev, nad katero boste navdušeni.

Prava zabava!
Pri nas je adrenalinsko zabaviščnih parkov kar nekaj, najdete pa jih tudi takoj za mejo.

Italija je znana po bogati ponudbi tematskih parkov, ki pa se med sabo zelo razlikujejo. Nekateri so vodni, drugi adrenalinski, v tretjih spoznavamo določene zanimivosti itd. V njih se poučne teme prepletajo z zabavo, privlačnimi vizualnimi učinki in moderno medijsko tehnologijo ter s tem doživljajo v zadnjem času velik razcvet. Če se boste v park odpravili zato, ker želite (po)doživeti Gardaland, ste na napačnem naslovu.

Premagati samega sebe
Korenine popularnih ekstremnih športov povezujejo s tradicionalno polinezijsko prostočasno aktivnostjo, ki jo danes poznamo kot deskanje na valovih, surfboarding oziroma surfing. S Havajev je prišlo na začetku 20. stoletja v ZDA in se v 50-ih letih razširilo. V 70. letih so surfarji začeli s suhim treningom, s skateboardi, kar je kmalu postalo samostojen šport. S kombinacijo teh dveh je nastal snowboarding ali deskanje na snegu, z novimi kombinacijami pa zmajarstvo, base skoki, gorsko kolesarstvo in drugi športi.

 

Preverite ponudbo na spletu in ne bo vam žal!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.