Adrenalinski parki za željne izziva

Kaj, zakaj in komu je namenjen adrenalinski park?!
Adrenalinski parki so danes zelo priljubljen način sprostitve pri mladih. Popolnoma nov način zabave, kjer ne bo manjkalo adrenalina, smeha in dobre volje, bo za vse začetnike predstavljal pravi izziv. Povabite svoje prijatelje in se pozabavajte z raznoraznimi nalogami, ki jim boste kos le skupaj s prijatelji in z veliko mero samozavesti.

Kaj je adrenalinski park?
Park, kjer boste navadno pod okriljem inštruktorja skupaj s prijatelji poskusili premagati raznorazne ovire, ki se razprostirajo na določeni višini (med 8 in 15 m). Lahko se odločite za individualno ali pa skupinsko premagovanje ovir. Ljubitelji adrenalina, če še niste preizkusili, ne veste, kaj zamujate, bolj zadržani del populacije pa se prav tako odločite in premagajte strah. Ne bo vam žal, saj boste po osvojenih nalogah bolj samozavestni, izboljšali pa boste tudi vezi med prijatelji, saj vse pozitivno vpliva na medsebojne odnose.

Zakaj prav adrenalinski park?!
Se vam ne zdi, da ste že vse preizkusili, da ni ničesar več zanimivega in novega, ste mnenja, da se mladi danes ne znamo najbolje zabavati? Potem že veste odgovor na vprašanje, zakaj adrenalinski park – zaradi zabave, novosti, adrenalina in druženja!!! Prav tako vam bo vsaka osvojena naloga močno dvignila samozavest, premagovanje ovir na taki višini pa bo odlična za vaše ravnotežje oz. koordinacijo. Gre za drugačno zabavo in sprostitev, nad katero boste navdušeni.

Nujna oprema
– športna obutev
– 2-3h vašega časa
– pogum
– skupina prijateljev

In kdo ga lahko obišče?
Vsekakor ga morajo preizkusiti vsi željni adrenalina in prave akcije. Otrokom do 11. leta oz. višine do 150 cm obisk odsvetujejo, zato pa so toliko bolj zaželjeni obiski skupin, predvsem mladih, ki se znajo zabavati. Velikokrat so obiskovalci tudi raznorazni kolektivi podjetij, šolske in študentske skupine ter skupine športnikov.

Adrenalinska gugalnica!
V adrenalinskem parku tik ob Bohinjskem jezeru pa se lahko popeljete tudi s t. i. Orjaško gugalnico, ki predstavlja pravi spektakel in za skoraj vse tudi največji užitek – adrenalinsko bombo. Dvignili vas bodo na višino 8 m, kjer boste zavezani s plezalnim pasom preživeli enkraten spust.

Cene!
In kako globoko boste morali seči v žep za 3-urno izkušnjo? Cene se gibljejo okrog 30 evrov za skupino ljudi (4-30 oseb), kar je relativno malo – seveda več vas bo, ceneje bo!
Adrenalinski park v Tolminu!

Če pa se želite preleviti v pravega tarzana, potem obiščite adrenalinski park »Maya športni turizem«, saj je edini v Sloveniji, ki je postavljen v naravno okolje. Park je zares svojevrsten, s premagovanjem devetega mostu pa boste tudi zaključili zadnjo nalogo, ki vam jo ponuja najdaljši tovrstni park pri nas. Vsekakor se je v park najbolje odpraviti z družbo vsaj desetih ljudi, saj vas bodo razdelili v skupine ter izvedli tekmovanje.

Mobilni adrenalinski park!
Gre za različico pravega adrenalinskega parka z eno pomembno značilnostjo – postavijo ga v vaše okolje. Gre za novost pri nas, kjer adrenalinski park »pripotuje« kar k vam domov. Postavijo ga lahko v zaprt ali odprt prostor, edini pogoj je dovolj močna konstrukcija. Park sestavljata dva posamezna sklopa, pri čemer je prvi sestavljen iz viseče lestve in samega spusta po njej, drugi pa iz trakov in nekakšne žičnice. Za sodelovanje je potrebna le športna obutev in seveda želja po adrenalinu. Izkušeni in izobraženi alpinisti, gorski reševalci in plezalci pa bodo poskrbeli za pravo in varno opremo. Cena takšnega najema stane okrog 600 evrov za 4h adrenalina. V kolikor se želite zabavati dlje časa, pa boste za to odšteli okroglih 1.000 evrov.

Tjaša Kržišnik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.