Doživljanje nogometne tekme

V prejšnjem članku ste izvedeli kako sva s prijateljem organizirala vse potrebno, da sva zdaj na Mundialu, tokrat pa nekaj več o doživljanju nogometne tekme.

Glede na razpored tekem v Moskvi sva se odločila za ogled tekme Francija – Danska, še posebej zato, ker Francozi spadajo v ožji krog favoritov za končno zmago. Na žalost nas je 78.000 gledalcev videlo uspavanko brez zadetkov na največjem stadionu prvenstva – Lužniki.

Nekaj več besed bi zato raje namenil vzdušju na tekmi, ki je bilo izjemno, zatajili so samo nogometaši, ki so si zato večkrat prislužili žvižge gledalcev. Še najbolj pa je bilo glasno ob prepevanju himen obeh reprezentanc, kjer se ti naježi koža ob samem vzdušju. Med gledalci na tekmi so bili navijači iz skoraj celega sveta, kar nazorno pove kako zelo priljubljen šport je nogomet. Zato sva s prijateljem izkoristila to priložnost in se fotografirala z navijači iz vseh koncev sveta. Kot zanimivost še lahko omenim, da sva slučajno spoznala Mehičana, ki pa je imel oblečen slovenski dres. Povedal, je da si ga je kupil med obiskom Slovenije, ki je od navdušenja ni mogel prehvaliti njene lepote.

Slike povedo več kot 1000 besed, zato bo več besed spet v naslednjem članku.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.