Eurobasket 2013 išče prostovoljce

Organizatorji Eurobasketa 2013 iščejo prostovoljce, ki jim bodo v času prvenstva pomagala na različnih področjih. Prijavite se lahko preko Eurobasketa 2013, Košarkarske zveze Slovenije in portala prostovoljstvo.org.

Eurobasket 2013 se bliža, zato iščejo prostovoljce, ki imajo voljo pomagati pri organizaciji velikega dogodka. Preko spletne strani Eurobasket 2013, Košarkarske zveze Slovenije in portala prostovoljstvo. Org se lahko prijavite kot prostovoljec pri organizaciji evropskega prvenstva. Prijavite se lahko do 20. aprila 2013

 

Organizatorji Eurobasketa 2013 potrebujejo okoli 1000 prostovoljcev, ki jim bodo priskočili na pomoč. Starostna omejitev za prijavo je 18 let, mlajši pa se lahko prijavijo le v skupini in s spremstvom odgovorne polnoletne osebe preko košarkarskih klubov. Prijavijo se lahko tudi tujci, vendar je njihovo število omejeno in manjše od slovenskih prostovoljcev. Priporočeno je znanje tujih jezikov in čim daljša časovna razpoložljivost v času prvenstva. V času prvenstva bo prostovoljcem zagotovljena hrana,oprema in potrdilo o sodelovanju, ki lahko kasneje služi kot referenca. Taka izkušnja pa nudi tudi priložnost ustvarjanja novih poznanstev. 

 

Prostovoljci bodo pomagali pri tekmovalnem delu, IT,medijih, akreditacijah, na info točkah, pri transportu, usmerjanju občinstva, kot atašeji ekip, pri promocijah, pri VIP, pri brisanju parketa, pri podpori organizacije in navijaške cone.

 

V prvem delu prvenstva bo v vsakem mestu potrebnih okoli 150 prostovoljcev, v drugem in finalnem delu pa približno 400. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.