Na Kaninu te ne čaka samo smučanje!

Bi se rad odpravil na smučišče pa si že naveličan klasičnega smučanja? Če si smučanje obvladal v nulo in bi rad nekaj bolj adrenalinskega, imamo zate odlično alternativo. Najvišje visokogorsko smučišče v Sloveniji namreč ponuja še veliko dodatnih aktivnosti poleg klasičnega smučanja. Na Kaninu ti tako nikoli ne bo dolgčas!

Free ride

Smučišče Kanin je pravi raj za ljubitelje smučanja prostega sloga oziroma freeride. Adrenalinske navdušence čakajo izvrstni pogoji za smučanje izven urejenih prog. Debela snežna odeja namreč omogoča spust v vse smeri, po zahtevnih in manj zahtevnih terenih.

Turna smuka

Bovec in Kanin sta prava nebesa za pustolovce, ki obožujejo vodene turnosmučarske izlete, vodeno smučanje izven urejenih prog in zimske izlete v gore z izkušenimi gorskimi vodniki. Pri tem pa seveda pazi, da nisi samo navdušenec, pač pa imaš dovolj znanja, izkušenj in dobro telesno pripravljenost, da si kos turni smuki. Pomembno je seveda tudi, da pazljivo slediš navodilom vodnikov.

Smučar med spustom po bregu
Foto: Florent Asquinazi

Jadralno padalstvo

Navdušenci nad višino obožujejo jadralno padalstvo v tem koncu Slovenije. S Kanina je možno leteti proti slapu Boka in naprej proti Tolminu ter na vzhod v osrčje Julijskih Alp. Pristajalno mesto se nahaja v bližini Bovca – Bovec BREG. Omejitve so 2900 m nad terenom. V bližini je športno letališče Bovec. Popolna izbira za adrenalinske navdušence!

Helilift

Ultimativna izkušnja na Kaninu čaka na najbolj zavzete pustolovce! V sodelovanju s podjetjem Flycom Aviation ti smučišče Kanin ponuja helilift, kjer te s helikopterjem popeljejo na smučišče Kanin. Tam te pričakuje nepozabna smučarska avantura na naravnem snegu s pogledom na morje in Julijske Alpe.

Šola smučanja

Še nikoli nisi stal na smučkah pa bi se rad naučil? Tudi zate ima Kanin pripravljeno pravo ponudbo! Izbiraš lahko med individualnimi urami ali skupinskimi tečaji, oboje vodijo izkušeni inštruktorji smučanja. Ne glede na tvojo raven predznanja bodo poskrbeli, da boš kot bi mignil užival na zasneženih progah!

Smučišče Kanin, v ozadju se vidi vlečnica
Foto: Florent Asquinazi

Sankanje

Smučanje sploh ni zate? Ni panike, Kanin ponuja tudi sankališče. Čeprav je namenjeno otrokom, te ne bo nihče pregnal iz njega, če se boš spustu pridružil tudi ti. Za nekatere je spust po sankališču čisto zadostna doza adrenalina. Pa še zabavno je!

Pridruži se nam na Kaninu

Najvišje visokogorsko smučišče v Sloveniji Kanin že pridno obratuje in vabi vse željne aktivnosti ter svežega zraka. Izkoristi zimske mesece za aktivnosti na snegu in si privošči svojo dozo adrenalina. Kanin te pričakuje!

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekVeč je včasih enostavno bolje kot manj
Naslednji članekPozor! Za smučanje pri sosedih veljajo nova pravila!
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.