Snow Monkey termo izdelki: Popolna izbira za poletno ohladitev

Snow Monkey izdelki
Foto: on snowmonkey

Pred nami so vroči dnevi in brezskrbni dopusti, ko je še posebej pomembno, da ostanemo hidrirani in osveženi in to je najlažje narediti s kvalitetnimi termo izdelki!

Snow Monkey je slovenska blagovna znamka termo steklenic, lončkov in drugih izdelkov, ki jo je pred 6 leti ustanovila nekdanja olimpijska smučarka Ana Drev s partnerjem.

Njihova ponudba se je iz prvotnih treh modelov termovk razširila na šest različnih modelov termo steklenic, na termo lončke in termo posode, v asortimanu pa imajo tudi termo torbe za hrano in modne dodatke. Vsi Snow Monkey izdelki so zasnovani z mislijo na enostavno uporabo in visoko funkcionalnost, še posebej primerni so za ljudi, ki so aktivni ali veliko na poti. Vsaka termovka ima tudi opcijo športnega zamaška, ki omogoča enostavno pitje.

Termo izdelki Snow Monkey so izdelani iz vakuumsko izoliranega nerjavečega jekla in ohranjajo pijačo hladno do 24 ur in toplo do 12 ur. Zaradi odličnih izolativnih lastnosti so super izbira tako za poletje, kot za zimo!

Snow Monkey izdelki
Foto: on snowmonkey

Zakaj so Snow Monkey izdelki tako posebni?

  1. Izjemna izolacija: Termo steklenice Snow Monkey so zasnovane z napredno izolacijsko tehnologijo, ki omogoča, da vaša pijača ostane hladna do 24 ur in topla do 12 ur.
  2. Dvojna funkcionalnost: Čeprav so idealne za poletje, ko ohranjajo pijačo hladno, Snow Monkey steklenice pozimi delujejo ravno obratno in ohranjajo pijačo toplo.
  3. Trajnostni materiali: Snow Monkey uporablja visokokakovostne, trajnostne materiale, ki so okolju prijazni. Njihove steklenice so narejene iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla in so brez BPA, kar zagotavlja, da ne škodujete okolju niti svojemu zdravju.
  4. Moderen dizajn: Poleg funkcionalnosti Snow Monkey izdelki izstopajo tudi po svojem modernem in privlačnem dizajnu. Na voljo so v različnih barvah in vzorcih, tako da lahko najdete popolno steklenico, ki bo ustrezala vašemu stilu.
  5. Uporabniku prijazno: Steklenice Snow Monkey so zasnovane tako, da so enostavne za uporabo in čiščenje. Imajo široko odprtino, ki omogoča enostavno nalivanje pijače in dodajanje ledu, kar je še posebej uporabno v vročih poletnih dneh.
  6. Naravi prijazno: Termo izdelki Snow Monkey zmanjšujejo porabo plastike, saj so najboljši nadomestek za plastične steklenice. Ker imajo doživljenjsko garancijo, pomeni, da ne boste več rabili kupovati drugih steklenic, s čimer boste pripomogli k zmanjšanju odpadkov.

Trajnost in družbena odgovornost

Snow Monkey se zavezuje k trajnostnemu poslovanju, podjetje podpira okoljske iniciative, ki prispevajo k ohranjanju narave. Z nakupom Snow Monkey izdelkov ne poskrbite le za boljšo hidracijo, ampak tudi podprete prizadevanja za boljši planet.

Snow Monkey
Foto: on snowmonkey

Pripravite se na poletje z Snow Monkey

Če želite to poletje uživati v hladni pijači kjerkoli in kadarkoli, so termo izdelki Snow Monkey to, kar iščete. Ne glede na to, ali greste na plažo, kampiranje ali preprosto na piknik v parku, vas bo Snow Monkey steklenica spremljala z ohlajeno osvežitvijo.

Zdaj je pravi čas, da investirate v kakovostne in trajnostne izdelke, ki vam bodo služili skozi vse leto. Ker se pri Snow Monkey zavedajo, da študentska denarnica ni tako debela, so za vas pripravili poseben 20% popust na vse nakupe v njihovi spletni trgovini s kodo STUDENT20. Naj se poletje prične!

Snow Monkey. Popolni izdelki za vsako pustolovščino.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekNeskončen stolp želv: Knjiga proti filmu
Naslednji članekRoland Barthes – Camera Lucida: Esej o fotografiji
Snow Monkey

Snow Monkey. Popolni izdelki za vsako pustolovščino.

Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.