21 dni, dva popotnika, dve pametni uri in množica izzivov

Želite preizkusiti meje pametne ure? Vzemite jo na zelo dolgo potovanje. Ali pa preberite, kako sta na 21-dnevni poti od Grčije do Hrvaške pametno uro Huawei Watch 3 Pro na preizkus postavila priznana popotnika.

Poleti je Huawei povabil priznana potopisna blogerja k sodelovanju v izjemnem podvigu. Zuzia (Instagram: @treneiro.zuzia) in Andrzej Treneiro (Instagram: @treneiro.adrew) sta si nadela pametni uri Huawei Watch 3 Pro in se podala na nenavadno potovanje, med katerim sta se soočila z različnimi izzivi. Cilj poti je bil med drugim preizkusiti izjemno dolgo avtonomijo baterije, zato sta uri napolnila samo enkrat. Na začetku poti.

Povzetek 21-dnevnega potovanja si lahko ogledate na naslednji povezavi: www.youtube.com/watch?v=ko7jamh5N1M

Zuzia in Andrzej sta pot začela v Grčiji, kjer ju je po ozkih ulicah Aten vodil znani igralec in model Nikolaos Anaditos. Ponudil jima je priložnost odkrivati skrivnosti starih uličic in se preizkusiti v vodnih športih, kot je veslanje na deski oziroma »supanje«. Iz Grčije je sledila krajša vožnja do Bolgarije, kjer ju je pričakal igralec Ivo Arakov. Tamkajšnje dejavnosti, med njimi kajak, skok z elastiko in raziskovanje jame Prohodna, jima je resnično povišalo srčni utrip.

Sledil je obisk Romunije, kjer ju je gostitelj, priljubljeni televizijski voditelj in vplivnež Dani Otil, po brezpotju popeljal prek gorovja Bucegi. Tam sta imela priložnost preživeti krasen večer z romunsko skupnostjo Huawei. Naslednji dan ni bil tako sproščujoč. Čakali so ju izzivi. Obisk gradu Drakule in večerja za legendarnim grajskim obzidjem, ki ji je sledil nočni sprehod po bližnji okolici.

Popotnika sta imela v dneh, ki so sledili, še obilico priložnosti preizkusiti nekatere od več kot sto športnih načinov, ki jih podpira pametna ura Huawei Watch 3 Pro. Smučanje na vodi v družbi srbskega igralca Stevana Piala, kolesarjenje ob Blatnem jezeru v družbi priljubljenega madžarskega youtuberja Abosija Barnija ter gorsko kolesarjenje z Eliasom Schwärzlerjem in plezanje s poznavalcem tehnologij Stefanom Warecko v Avstriji.

Z uro odkrivala tudi lepote Slovenije

Preskusila sta se celo v zimskem športu, čeprav sta potovala poleti. V naši povsod znani Planici sta namreč z resničnostnim zvezdnikom Frankom Bajcem (Instagram: @franko_bajc) kegljala na ledu (curling). »Izkušnja je bila odlična, zelo smo se zabavali, pri tem pa tudi dejansko preizkusili zmogljivosti nove ure v praksi,« je ob tej priložnosti povedal Franko Bajc, ki je imel tudi sam uro Watch 3 Pro že na poštenih preizkušnjah. »Sam sem z njo plaval, tekel, telovadil v fitnesu, skratka ni je situacije, da me ne bi spremljala odkar jo imam. In vedno znova me navduši pri vsaki aktivnosti, ki se jo lotim,« je še dodal

Zadnja postaja obeh popotnikov je bila naša soseda Hrvaška, kjer sta se Zuzia in Andrzej srečala s pevcem Damirjem Kendžem. Odkrivala sta otok Pag in imela na eni od tamkajšnjih plaž poslovilno zabavo.

Zuzia, Andrzej in Huawei Watch 3 Pro so se na poti soočila z različnimi izzivi. Ne le športnimi, saj so bile julija tudi ekstremno visoke temperature. Cilj potovanja je bil kljub vsemu dosežen. Popotnika sta uri temeljito preizkusila in se prepričala o njunih zmogljivostih.

Sposobnosti vrhunske pametne ure

Namen poti je bilo preveriti, ali lahko baterija pametne ure Huawei Watch 3 Pro brez potrebe po polnjenju zdrži izjemno dolgo časa. Izkazalo se je, da lahko. Čeprav se je pot po 21 urah končala, je bilo v bateriji energije še za 3,5 ure delovanja.

Dejavnosti, ki so čakale Zuzia in Andrzeja, so bile namerno izbrane za preizkušanje vseh ključnih funkcij. Poleg bogatega nabora športnih, tudi ostalih. Med obiskom gradu Bran globoko v transilvanskem gozdu sta uporabila funkcijo merjenja ravni stresa. Med plezanjem sta preizkusila višinomer in med tekom po mestu funkcije, zaradi katere lahko ura deluje popolnoma samostojno. Telefonske klice (eSIM), pošiljanje sporočil, satelitsko navigacijo in druge. Ves čas sta tudi spremljala srčni utrip, kar se je izkazalo za izredno natančno.

Zdaj ste na vrsti vi

Po zaslugi popotnikov veste, da se lahko opravite na izredno dolgo pustolovščino, ne da bi vas skrbela napolnjenost baterije pametne ure. Huawei Watch 3 Pro vas bo po zaslugi dolgotrajne baterije spremljala povsod in ne glede na raven dejavnosti ter beležila za zdravje pomembne podatke. Zatorej si jo zapnite za zapestje in rezervirajte pustolovščino.

Širok ekosistem naprav

Poleg pametnih ur serije Watch 3, je Huawei slovenskim uporabnikom nedavno predstavil še tablični računalnik MatePad 11, brezžične stereo slušalke FreeBuds 4, pametne zapestnice Band 6 in izjemen računalniški monitor MateView.

Več informacij na: https://consumer.huawei.com/si/

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.