7 razlogov za nakup te igralne konzole

Bangkok, Thailand - June 25, 2017 : Nintendo Switch, the video game console on wooden table.
Foto: Wachiwit iz iStock

Veš, katero igralno konzolo izbrati? Verjetno se odločaš med tistimi najboljšimi, kar je povsem logičen korak. Da pa bo brezciljnega tavanja konec, smo pripravili nekaj razlogov, zakaj je ta igralna konzola perfektna zate.

Nintendo Switch ima odlične izvirne igre

Ko gre za izvirne igre, se lahko le redkokdo kosa z Nintendom. Z neverjetnimi naslovi v serijah, kot so The Legend of Zelda, Pokémon in Animal Crossing, Nintendo nenehno ustvarja najbolj priljubljene igre na trgu. Medtem ko lahko druge igre igraš na več konzolah ali osebnih računalnikih, lahko te igre igrate samo na Nintendo Switch.

Switch je tudi edina konzola, na kateri lahko igraš igre Mario, kot so Mario Kart 8 Deluxe, Mario Party Superstars in Super Mario Odyssey. Da bi bolje utemeljili kakovost iger Nintendo, je samo šest video iger v 30 letih dobilo popolno oceno tako pri Edge kot Famitsu, uglednih revijah za ocenjevanje video iger. Od teh šestih iger jih je kar pet na voljo za Nintendo Switch:

  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  • The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword
  • Bayonetta
  • The Legend of Zelda: Ocarina of Time (through Nintendo Switch Online)
Gothenburg, Sweden - March 10, 2017: A shot from above of a young man's hands holding a neon coloured Nintendo Switch video game system developed and released by Nintendo Co., Ltd. in 2017. The system is turned on and the game The Legend of Zelda, Breath of the Wild is showing on the display. Shot on a hardwood floor background in a home environment.
Foto: luza studios iz iStock

Raznolikost iger za Nintendo Switch izven lastnih naslovov

Na srečo ima Nintendo Switch tudi veliko iger, ki ustrezajo vsem vrstam igralcev. Če izvirni naslovi niso tvoja stvar – bilo bi čudno, če je tako – potem vseeno razmisli o Switchu, saj ti omogoča igranje številnih drugih iger.

Hogwarts Legacy, Diablo III in Witcher 3 so le nekateri od naslovov. Dodamo še Fortnite, Apex Legends, Rocket League, Fall Guys in številne druge igre. Seveda pa je na voljo tudi Nintendo Switch Store, ki ponuja tudi priljubljene igre, ki bi jih našli na drugih konzolah.

Ker je Switch paradni konj podjetja, se nenehno ustvarjajo nove igre. Tako lahko vseskozi pričakuješ izide novih in nadvse razburljivih iger.

Bangkok, Thailand - June 25, 2017 : Nintendo Switch, the video game console held in hand.
Foto: Wachiwit iz iStock

Nintendo Switch je odličen za igranje s prijatelji

Igranje iger je izkušnja, ki bi jo moral deliti s prijatelji, in Nintendo Switch je za to najboljša konzola na trgu. Zahvaljujoč snemljivemu Joy-Conu ti ni treba skrbeti za nakup dodatnega krmilnika za igranje s prijateljem.

Če nameravaš igrati s prijatelji, običajna konzola Switch in Nintendo Switch OLED vključujeta snemljiv Joy-Con. Switch se prav tako zlahka poveže s katerim koli televizorjem s priloženo postajo, vgrajeno stojalo pa omogoča preprosto igranje kjer koli.

Gothenburg, Sweden - March 6, 2017: A shot from above of a young man's hand holding a Nintendo Switch game controller, a neon coloured remote controller for the Nintendo Switch video game system developed and released by Nintendo Co., Ltd. in 2017. Shot on a wooden background in a home environment.
Foto: luza studios iz iStock

Nintendo Switch in Nintendo Switch OLED

Nintendo Switch ni najbolj sveža igralna konzola, a zakaj bi spreminjal nekaj, kar deluje. Leta 2021 je bil izdan Nintendo Switch OLED, ki je pokazal, da je Nintendo še vedno predan svoji igralni konzoli. Ja, govoric o nadgradnji konzole je ogromno. Dokler ne dobimo točnih informacij o Nintendu Switch 2 oziroma Pro (ime še ni potrjeno), je ta igralna konzola glavna. So pa pri Nintendu pojasnili, da bodo igre prenosljive iz konzole na konzolo, kar je fantastično in odlično. Seveda pa morebitni prihod nove konzole Nintendo Switch pomeni še povezavo z naslednjim razlogom na tem seznamu.

Nintendo Switch, katerega izbrati
Nintendo Switch, katerega izbrati

Nintendo Switch je cenovno dostopna igralna konzola

Ne le, da je cenovno dostopen, zapišemo lahko, da je glede na ponudbo Nintendo Switch zelo poceni igralna konzola. Nintendo Switch se cenovno prične pri 240 evrov. Za Nintendo Switch OLED pa je treba odšteti najmanj 319,99 €*

*cene so trenutni prikaz in ne vključujejo morebitnih akcij

Nintendo Switch je idealen za igranje s prijatelji
Nintendo Switch je idealen za igranje s prijatelji

Izberi Nintendo Switch in uživaj v perfektni igralni konzoli

Zdaj ti je jasno, zakaj je Nintendo Switch vreden nakupa. Za ta denar ponuja širok nabor izvirnih iger, ki jih drugje ni, zabavo s prijatelji in daleč najbolj raznolik način igranja. Če je tudi tebe prepričal – ne vemo, zakaj te ne bi -, potem se odpravi v Big Bang in preveri njihovo široko ponudbo igralnih konzol, iger in dodatkov zanje.

eprodaja@bigbang.si | 01 362 60 00 | Spletna stran

Big Bang z mrežo 16 trgovin ter spletnim centrom na naslovu www.bigbang.si na slovenskem trgu predstavlja največjega ponudnika avdio-video izdelkov in računalništva.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekDorothy Parker: »Vseeno mi je, kaj o meni pišejo, naj le ni res«
Naslednji članekPoziv za študente Univerze v Mariboru
eprodaja@bigbang.si | 01 362 60 00 | Spletna stran

Big Bang z mrežo 16 trgovin ter spletnim centrom na naslovu www.bigbang.si na slovenskem trgu predstavlja največjega ponudnika avdio-video izdelkov in računalništva.

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.