Poziv za študente Univerze v Mariboru

Maribor, Slovenia - September 13, 2015: Unrecognized people walk in front of Headquarters of the University of Maribor with park and fountain.
Univerza v Mariboru in Univerza v Ljubljani sta pripravili skupno izjavo o usmeritvah vlade Foto: Panama7 iz iStock

»Študenti in študentke Univerze v Mariboru se lahko prijavite na poziv h kandidiranju za nagrade Univerze v Mariboru,« so zapisali pri mariborski univerzi.

Namen poziva je med študenti Univerze v Mariboru prepoznati tiste študente, ki so aktivni na športnem, kulturnem, inovacijskem, širšem obštudijskem področju ter na področju prostovoljstva. »Časa ni veliko, zato pohiti in kandidiraj za nagrade Univerze v Mariboru,« so dodali.

Kandidiraj za nagrade Univerze v Mariboru

Govora je, kot je razvidno iz poziva, o nagradah Univerze v Mariboru – podeljujejo se študentom I., II. in III. Bolonjske stopnje.

Študenti lahko kandidirajo za nagrado tako, da v razpisanem roku oddajo vlogo, ki izkazuje vsebinsko skladnost z zahtevanimi merili določenimi v pozivu h kandidiranju za nagrade Univerze v Mariboru, študentom, ki upravičuje kandidiranje za eno izmed nagrad Univerze v Mariboru. Te nagrade so:

Študenti lahko kandidirate za naslednje nagrade:

  • Nagradi Leona Štuklja za najvidnejše športne uspehe študentov UM: Znak Leona Štuklja in Plaketa Leona Štuklja.
  • Listino za izjemen prispevek k razvoju obštudijskih dejavnosti na UM.
  • Listino za pomembne kulturne dosežke študentov UM.
  • Listino za naj prostovoljca študenta UM.
  • Listino za prispevek k inovacijski dejavnosti študentov UM.
Headquarters of the University of Maribor, Slovenia. Front view.
Foto: Panama7 iz iStock

Vlogo je treba dostaviti najkasneje do 8. 4. 2024 do 12. ure. Več informacij najdeš v objavi poziva za nagrade študentov Univerze v Mariboru.

Študentski svet Univerze v Mariboru bo o prejetih vlogah odločil do konca meseca aprila 2024 na svoji seji in podal predloge za posamezne nagrade Komisiji za podelitev naslovov, priznanj in nagrad Univerze v Mariboru, ki posreduje predloge za podelitev naslovov, priznanj in nagrad, za katere je sprejela pozitivno mnenje, Senatu Univerze v Mariboru, ki odloči o podelitvi naslovov, priznanj in nagrad.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članek7 razlogov za nakup te igralne konzole
Naslednji članekIgra, ki je prevzela svet, že na voljo

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.