Ali vaša pametna ura zna vse to

Zaradi praktičnosti in številnih naprednih funkcij so pametne ure vse pogostejša izbira, saj poenostavijo življenja in sledijo številnim fiziološkim znakom. Toda ko se odločate, nikar ne spreglejte lastnosti, ki jih mora imeti vsaka popolna pametna ura.

Dolgotrajno delovanje

Posebno pozornost morate nameniti življenjski dobi baterije, kajti najmanj, kar si želite, je pogosto iskanje napajalnika in električne vtičnice. Pametne ure Huawei serije Watch 3 združujejo napredne funkcije z vzdržljivo baterijo, v čemer izstopa model Watch 3 Pro. V načinu ultra dolgega delovanja bo ta ura namreč zdržala do impresivne tri tedne.

Napredne zmogljivosti beleženja dejavnosti

Glavna funkcija pametnih ur je sledenje telesni dejavnosti in zdravju. Tudi v tem se Huaweieva obnese vrhunsko. Odlična izbira pa je zato, ker spodbuja k gibanju, medtem ko številne možnosti beleženja, na primer srčnega utripa, nasičenosti kisika v krvi, temperature kože, spanje in stresa omogočajo, da bolje spoznamo telo. Na voljo je še več kot 100 športnih načinov, s pomočjo katerih bo pametna ura postala nepogrešljiva spremljevalka med rekreacijo na prostem ali v prostorih.

Sprožilec kamere pametnega telefona

Pametno uro lahko uporabite na številne zanimive načine. Verjetno vas le malo ve, da se obnese tudi kot sprožilec kamere na povezanem pametnem telefonu. Ura iz serije Huawei Watch 3 pa omogoča celo sprožanje s pritiskom krone. Nič več zoprnih trenutkov zaradi neuspelih fotografij.

Ena ura, nešteto možnosti

Serija Huawei Watch 3 vzpostavlja ravnovesje med estetiko pametnih in klasičnih ur. Ohišje iz poliranega nerjavečega jekla zaokrožujeta zakrivljeno 3D-steklo in velik zaslon, ki predstavlja vrhunec elegantnega oblikovanja. Hkrati Huawei uvaja številčnejši nabor digitalnih številčnic in paščkov za večje možnosti prilagajanja. S številnimi inovativnimi in zanimivimi temami zaslon lažje prilagajate izbranemu paščku iz najlona, usnja, nerjavečega jekla ali titana in tako ustvarite popoln dodatek k vsakemu modnemu slogu.

Kretnja za učinkovitejšo rabo

Poleg vsega je pametno uro Huawei tudi preprosto uporabljati, saj je sposobna prepoznati kretnje. Telefonski klic lahko sprejmete tudi tako, da stisnete in sprostite pest, medtem ko z obračanjem zapestja na stran hitro in preprosto utišate zvonjenje.

Privoščite si novo pametno uro in izkoristite napredne funkcije, ki vam bodo pomagale biti na tekočem z zdravjem in telesno pripravljenostjo ter vas hkrati spodbujale, da boste aktivnejši.

Širok ekosistem naprav Huawei

Huawei na slovenskem trgu nudi veliko pred kratkim predstavljenih naprav iz širokega ekosistema Monitor MateView je le ena od najnovejših naprav.  Sicer pa lahko do 22. avgusta izkoristite ponudbo ob prednaročilu tablice MatePad11, kjer kot darilo dobite pisalo in tipkovnico. Ob nakupu najnovejših brezžičnih slušalk FreeBuds 4 pa kot darilo dobite pametno zapestnico Band 6.

Več informacij na: https://consumer.huawei.com/si/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.