Bodite v vrhunski formi z revolucionarnim Huaweiem – naj bo zdravo življenje vaš #NovZačetek

Ne glede na to, ali ste bili to poletje zadovoljni s svojim videzom v kopalkah ali ne, je čas za nov korak – osredotočenje na zdravje s pomočjo tehnologije.

Teoretično vsi vemo, kaj pomeni zdrav življenjski slog in se bolj ali manj zavedamo, koliko se moramo gibati in kaj naj bi vseboval uravnotežen jedilnik. Številne obveznosti, med katerimi lovimo ravnotežje, so nam pogosto pomembnejše od nas samih in nam preprečujejo, da bi se zavezali k zdravju. Obljubljamo si, da bomo svoje navade spremenili »od ponedeljka«, vendar prepogosto najdemo izgovore in te iste obljube prelomimo. Čas je za #NovZačetek!

Osredotočite se na zdravje in si zastavite cilje

Osredotočite se na svoje zdravje in zdrave navade. Pri postavljanju ciljev bodite realni in ne bodite prestrogi do sebe. Za začetek si postavite bolj preproste cilje, prilagojene vaši trenutni fizični kondiciji in zdravstvenemu stanju, pri tem pa vam lahko pomagajo revolucionarne naprave Huawei, ki vas bodo tudi opozorile, da se jih morate držati.

V eni izmed številnih aplikacij, kot sta Fitness tracker in Macros FizzUp, si postavite cilje glede telesne pripravljenosti, ki jih najdete v AppGallery na telefonu Huawei P40 ali tabličnem računalniku MatePadu T8, in spremljajte svoje treninge ter načrtujte bolj zdrave obroke, tako da pazite na vnos hranil.

Uživajte v realizaciji in spremljajte napredek

Ko boste opazili, da ste dosegli določen cilj, na primer želeno dnevno število korakov, vas bo to zagotovo spodbudilo, da se še naprej držite svojih ciljev in odločitev. Če želite, da bo spremljanje vašega napredka bolj zabavno, v svoje dejavnosti vključite brezžične slušalke Huawei FreeBuds 3i in uživajte v svojih najljubših pesmih ali podcastih, ki vas med vadbo dodatno motivirajo. Predvajanje se ustavi, ko slušalke odstranite iz ušesa in nadaljuje po ponovni namestitvi, kar je idealno za vse športne dejavnosti, od teka do kolesarjenja.

Vsaka sprememba predstavlja #NovZačetek

Raziskave so pokazale, da je poleg prehrane in gibanja enako pomemben tudi spanec. Pomanjkanje spanca ne bo povzročilo le zehanja, ampak bo privedlo tudi do povečanega apetita in večjega vnosa kalorij skozi ves dan. S tehnologijo Huawei TruSleep™ 2.0 lahko vaša pametna zapestnica Huawei Band4 znanstveno spremlja in diagnosticira 6 pogostih vrst težav s spanjem ter nudi predloge za boljši počitek. Poleg tega zapestnica spremlja srčni utrip, analizira dihanje in dodeli oceno splošne kakovosti spanja. Z njeno pomočjo boste osvojili kakovostnejše spalne navade in boste resnično spočiti.

Omogočite si popolno sodelovanje in dosezite boljšo povezanost s kombinacijo revolucionarnih naprav in njihovih naprednih tehnologij, ki prispevajo k boljši kakovosti dela in večji učinkovitosti. S Huaweijevo promocijsko ponudbo naprav po posebnih cenah bodite vedno pripravljeni na vsak #NovZačetek ter uživajte v dobro zasnovanem in praktičnem pametnem življenjskem slogu.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.