Digitalni pomočnik, ki zna slovensko

Rdeči vprašaji in en rdeč

Digitalna tehnologija cveti med epidemijo, saj smo vsi zaprti za štiri stene in skoraj vse nakupe opravimo prek spleta. Pri tem pa je izredno pomembno, da smo s ponudnikom lahko v stiku. Digitalni pomočniki so pri tem neprecenljivi.

Edini chatbox, ki zna slovensko

Digitalni pomočnik SECONDEGO je za razliko od angleškega pregiben – omogoča torej sklanjanje, spreganje in stopnjevanje. Učenje tega chatboxa je preprosto, hitro in cenovno najugodnejše, saj ga učite sami in zato ne potrebujete dragih programerjev.

Primer sklanjanja

Ravno zaradi pregibnosti so vsi chatboxi, ki so narejeni na osnovi angleškega jezika, neprimerni za uporabo v slovenščini. Digitalni pomočnik SECONDEGO pa je edini chatbox, ki ima vgrajeno najnaprednejšo celovito podporo za slovenski jezik. Tudi za pregibnost!

Učite ga lahko sami

Kako lahko naučite ta chatbox? S pomočjo preprostih miselnih diagramov, s katerimi pridobite še vizualno preglednost. Ravno ta namreč omogoča nadzor nad učenjem digitalnega pomočnika. Nova znanja lahko dodajate kar sami, kar pomeni, da ne potrebujete dragih programerjev!

Miselni vzorec

SECONDEGO koristi vsakemu podjetju, saj lahko nastopa v različnih vlogah, komunikacijskih kanalih, jezikih in aplikacijah na računalnikih, tablicah in telefonih. Najdemo ga lahko na različnih spletnih straneh, kot sta na primer Bob in A1.

Spletna stran bob

Še posebej v teh časih, ko stalno visimo na spletu in večino nakupov opravimo na daljavo, je digitalni pomočnik obvezen za poslovanje vsakega podjetja. Je zelo enostaven za uporabo, dela pa veliko hitreje in učinkoviteje od drugih podobnih aplikacij. Poleg tega z njegovo uporabo prihranimo pri stroških dela. Kaj več si sploh lahko še želimo?

Katja Stojić
+ objave

Urednica revije Študent

Katja Stojić
info@amebis.si|01 8311 035|Spletna stran| + objave

Amebis Besana. Avtomatska lektorica. Varuška vašega ugleda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.