Elona Muska lahko vprašaš karkoli, če mu plačaš 4 dolarje na mesec

Elon Musk
Elon Musk in Twitter Foto: on ABC news

Elon Musk je nedavno napovedal preimenovanje funkcije Super Follows v Subscriptions, ki bo uporabnikom omogočala naročanje na ekskluzivne vsebine.

Twitter z novostmi

Musk je v svojem tvitu zapisal, da bodo lahko uporabniki sledilcem zaračunavali ekskluzivno vsebino, vključno z dolgimi besedili, dolgimi videoposnetki in prostori samo za naročnike. Naročniki bodo dobili tudi posebne značke.

Naročiti se je možno tudi na Elena Muska. Lastnik Twitterja je tvitnil, da ga bodo lahko tisti, ki se bodo nanj naročili za 4 dolarje na mesec, enkrat na nekaj tednov vprašali karkoli.

Milijarder je dodal, da Twitter ne bo obdržal nič denarja, ki ga bodo uporabniki zaslužili v naslednjih 12 mesecih, če odštejemo po njegovih besedah 30-odstotno dajatev, ki sta jo uvedla Apple in Google za iOS in Android.

Google je za Reuters povedal, da je Muskova trditev napačna, in dodal, da je lani znižal pristojbino za storitve za vse naročnine na Google Play s 30 odstotkov na 15.

Urban landscape and Twitter campus in downtown San Francisco. Twitter is an American microblogging and social networking service - San Francisco, California, USA - 2020
Foto: Michael Vi iz iStock

Twitter si želi več prihodkov

Najnovejši poskus Twitterja, da bi pridobil več prihodkov, se je zgodil, ko je Musk nedavno v intervjuju z dopisnikom BBC News Jamesom Claytonom v oddaji Twitter Spaces dejal, da je podjetje zdaj »približno na pragu rentabilnosti«.

Odkar je Musk oktobra prevzel podjetje za družbene medije, je uvedel nove funkcije, kot je Twitter Blue, ki uporabnikom omogoča, da dobijo modro kljukico, če so plačali mesečno članarino. Prav tako je zmanjšal število zaposlenih za približno 80 odstotkov.

VIRInsider
Prejšnji članekZ zaprtjem jedrskih elektrarn bi povečali onesnaževanje
Naslednji članekŠtudent priporoča: top knjige za ljubitelje zgodovine založbe Morfem

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.