Fitnes zapestnica: must have oprema za pomladne dni

Galaxy Fit3

Naše vsakodnevno življenje postaja vse bolj dinamično in polno izzivov in pomembno je imeti orodje, ki ne le sledi našemu tempu, ampak nam tudi pomaga izboljšati kakovost našega življenja. Samsung Galaxy Fit3, najnovejša inovacija v liniji nosljivih naprav Samsung, prinaša napredno tehnologijo za spremljanje zdravja, ki vam priskoči na pomoč pri boljšem počutju in zdravem življenjskem slogu. 

Elegantno oblikovanje s pametnimi funkcijami

Pametna zapestnica Galaxy Fit3 se ponaša z aluminijastim ohišjem in širšim zaslonom, ki je za 45 % večji od njegovih predhodnikov, kar omogoča enostavno spremljanje zdravstvenih podatkov na prvi pogled. Nosljiva naprava ni le orodje za spremljanje zdravja, ampak tudi modni dodatek, ki se prilagaja vašemu osebnemu slogu z več kot 100 prednastavljenimi številčnicami in možnostjo prilagajanja paščkov. Njena dolga življenjska doba baterije, ki traja do 13 dni, pa omogoča neprekinjeno spremljanje brez skrbi za pogosto polnjenje.

Front Silver

Celovito spremljanje zdravja

Zavezanost podjetja Samsung k izboljšanju počutja se odraža v naprednih funkcijah Galaxy Fit3 za spremljanje spanja in dnevnih aktivnosti. Sposobnost naprave, da spremlja vzorce spanja, vključno z zaznavanjem smrčanja in ravnjo kisika v krvi, uporabnikom omogoča pridobivanje dragocenih vpogledov za izboljšanje kakovosti spanca. 

Poleg tega Galaxy Fit3 s spremljanjem več kot 100 različnih vrst vadbe motivira uporabnike, da ostanejo aktivni in dosegajo svoje fitnes cilje. Športna ura ima oceno 5 ATM in odpornost na vodo ter prah po standardu IP68, kar pomeni, da lahko uporabniki uživajo tudi v dejavnostih na prostem v različnih okoljih. Galaxy Fit3 uporabnikom omogoča še globlje razumevanje njihovega splošnega zdravja, saj zagotavlja zdravstvene meritve, ki vključujejo srčni utrip in raven stresa.

Galaxy Fit3

Popolna povezljivost

Integracija z ekosistemom Galaxy omogoča uporabnikom, da svojo napravo Galaxy Fit3 ne le uporabljajo kot daljinski upravljalnik za fotoaparat pametnega telefona pri fotografiranju in nastavljanju časovnikov s funkcijo Camera Remote, temveč tudi za predvajanje in upravljanje medijev v povezani napravi. Za brezhibno izkušnjo lahko uporabniki, ko ne želijo biti moteni ali se pripravljajo na spanje, samodejno sinhronizirajo načine med napravo Galaxy Fit3 in seznanjenim pametnim telefonom. Če pametni telefon izgubijo, ga lahko uporabniki preprosto najdejo s funkcijo Poišči moj telefon v napravi Galaxy Fit3 ali obratno.

 Perspective_Gray

Galaxy Fit3 fitnes zapestnica je vaša sopotnica na poti do boljšega počutja in zdravja. Z naprednimi funkcijami spremljanja zdravja, elegantnim dizajnom in varnostnimi funkcijami Galaxy Fit3 navdihuje uporabnike, da živijo zdravo in polno življenje. Ne glede na to, ali ste zagrizen športnik ali nekdo, ki išče boljše ravnotežje v življenju, fitnes zapestnica ponuja orodja in motivacijo, ki jih potrebujete za izboljšanje vašega vsakdana.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.