Huawei nova 11i spodbuja željo po ustvarjanju

pametni telefon Huawei nova 11i

Huawei nova 11i očara s svojim elegantnim oblikovanjem in vrhunskimi funkcijami. Tanko ohišje in izjemno ozek rob okoli zaslona ustvarjata brezmejna vizualna doživetja, medtem ko sistem EMUI 13 poskrbi za gladko in intuitivno uporabo.

Pametni telefon Huawei nova 11i je lahek cenovno dostopnejši model namenjen mlajšim uporabnikom. Odlikujejo ga inovativne funkcije in poseben poudarek na estetiki, medtem ko bo zmogljiva kamera v kombinaciji z inteligentnimi funkcijami snemanja spodbudil nove ustvarjalne navdihe. Nudi vse, kar potrebujete za polno uživanje v življenju in omogoča, da ostanete v središču stvari, ki so za vas pomembne.

Vsestranska glavna kamera

Zadnji fotografski sklop nosi zdaj že prepoznavno obliko Star Orbit Ring. Poudarek na krogih vedno pritegne pozornost in s simetrijo daje pomirjujoč občutek estetskega reda. Glavna kamera, opremljena z 48-milijonskim tipalom in zaslonko f/1,8, omogoča izrazito izražanje ustvarjalnosti med zajemanjem slik pokrajin, portretov, arhitekture in drugih zanimivih prizorov. S pritiskom sprožilca pametni telefon Huawei nova 11i zlahka ujame vsako podrobnost prizora pred vami v izjemni kakovosti. Kakovost tipala pa seveda ni omejena le na fotografije, saj se odlično obnese tudi pri snemanju videoposnetkov visoke ločljivosti, kar bo zagotovo cenjeno predvsem med popotniškimi vlogerji. Fotografske zmožnosti lepo zaokrožuje 16-milijonska sprednja kamera, ki zagotavlja čudovite selfije.

Poleg tega visoka kakovost tipala glavne kamere omogoča tudi uporabo telefona kot povečevalnega stekla. Na primer, udeleženci predstavitev v zadnji vrsti bodo lažje opazovali dogajanje v ospredju, medtem ko bo starejšim olajšalo branje drobnega tiska na izdelkih v trgovini ali škatlicah z zdravili.

Ko zaloga energije vedno zadošča

Baterija s kapaciteto 5000 mAh r zagotovi celodnevno uporabo, pri čemer ima velik pomen sistem za optimizacijo porabe, ki prepozna in omeji delovanje nebistvenih aplikacij. Huawei nova 11i na ta način energijo prihrani za pomembnejše naloge, ko so študij, delo ali ohranjanje življenjskega sloga. Za še večjo brezskrbnost pa poskrbi 40-vatno hitro polnjenje SuperCharge Turbo, ki baterijo do 60 odstotkov napolni v samo 30 minutah. Deset minut polnjenja pa zadošča za 12 ur telefoniranja, 6 ur predvajanja videoposnetkov, 2 uri igranja iger ali 23 ur predvajanja glasbe iz lokalnega pomnilnika. Ponaša se tudi z 22-slojno zaščito baterije, ki zagotavlja, da lahko telefon popolnoma brez skrbi napajate z najvišjo močjo.

Popolna zvok in slika

Huawei nova 11i se ponaša s 17,3-centimetrskim (6,8-palčnim) zaslonom, ki ima robove debeline le 1 milimeter in izjemno razmerje med zaslonom in ohišjem, kar znaša kar 94,9 odstotka. Za nadvse gladko izkušnjo poskrbi 270-herčno vzorčenje dotika, medtem ko gladko prilagajanje svetlobe, nočni način, način e-knjige in udobje za oči skrbijo za udobje in zdravje vaših oči. Poleg izjemne vizualne izkušnje je Huawei nova 11i opremljen tudi z izjemnim zvokom. Za to poskrbita izboljšan algoritem in zvočna rešitev Histen 8.1.

Popolno okolje za mlade in starejše

Huawei nova 11i je opremljen s sistemom EMUI 13, ki se ponaša s prilagodljivim zaslonom v minimalističnem slogu ter sodobnimi načini interakcije. Eden od teh naprednih načinov je uporaba pripomočkov storitev. S preprostim potegom prsta navzgor po ikoni aplikacije lahko ustvarite pripomoček, ga prilagajate glede na svoje potrebe – povečujete ali pomanjšujete, skrivate ali prikazujete ter združujete več pripomočkov enake velikosti v gradnike. Ti pripomočki nato omogočajo neposreden dostop do širokega nabora informacij in vsebin.

Zavezani varovanju zasebnosti in varnosti, pri Huawei ustvarjajo vrhunsko tehnologijo, ki zagotavlja bolj pregledno in nadzorovano izkušnjo kot kdaj koli prej. Središče za zasebnost omogoča vpogled v delovanje aplikacij, zbiranje občutljivih informacij in prikazovanje sumljivih dejavnosti v realnem času. Poleg tega aktivno zagotavlja predloge za zaščito zasebnosti v primeru uporabe tveganih aplikacij.

Varnostno središče nudi pregledno stanje varnosti naprave, omogoča pregled in odstranjevanje virusov, blokira nadležno vedenje ter avtomatično ščiti mobilna plačila. Prav tako prepoznava tveganja in zagotavlja nasvete za izboljšanje varnosti. Za še bolj vključujočo izkušnjo ima nova 11i način za starejše (Senior Mode) s sedmimi stopnjami prilagoditve, ki vključujejo povečavo in optimizacijo nastavitev zaslona na dotik. To funkcionalnost cenijo starejši uporabniki, saj jim pomaga odstraniti nepoštene in sumljive aplikacije ter zmanjšati tveganje kraje podatkov.

Kot je že običaj za telefone Huawei, je tudi Huawei nova 11i opremljena s celovitim naborom funkcij in aplikacij. Še več pa jih najdete v trgovini z mobilnimi aplikacijami AppGallery, ki je v kratkem času od uvedbe postala tretja največja na svetu.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.