Huawei nudi podaljšano garancijo in brezplačno pošiljanje naprav v popravilo

Huawei se je že pred časom zavezal, da bo skrbel za uporabnike in njihove naprave. Med drugim zato pravočasno zagotavlja programske posodobitve in razvija storitve, ki pomagajo, da ostajajo čim dlje v odličnem stanju.

»Zavezani smo skrbi za uporabniki. Da bi izpolnili njihova pričakovanja in jim pomagali v teh težkih časih, predstavljamo posebni ponudbi. Brezplačno podaljšanje garancije in brezplačno poštnino v primeru potrebe pošiljanja naprave v servisno središče,« je dejal Matjaž Kermelj, direktor slovenske podružnice Huawei.

Za tri mesece daljša garancija

Za vse izdelke, vključno s pametnimi telefoni, prenosnimi računalniki, nosljivimi napravami in zvočnimi napravami, katerih garancijska doba se izteče med 28. novembrom 2020 in 28. februarjem 2021, bo Huawei garancijo podaljšal do 1. marca 2021. Podaljšanje bo samodejno, medtem ko vsi drugi pogoji ostanejo nespremenjeni.

Za več informacij obiščite: https://bit.ly/huawei-podaljsana-garancija

Brezplačna poštnina

Uporabniki lahko izkoristijo tudi storitev brezplačne poštnine v primeru, ko morajo okvarjeno napravo poslati v enega od dveh servisnih centrov v Sloveniji. Pri tem morajo na pošti zgolj povedati, da bo poštnino kril naslovnik. V takšnem primeru lahko napravo pustijo tudi v trgovini operaterja, kjer je bila kupljena in od koder jo bodo poslali servisnemu centru.

Navedeno velja v primerih, ko je naprava v garanciji. Če se kasneje ugotovi, da ni bilo tako, bo uporabnik poleg stroška popravila moral plačati še strošek pošiljanja.

Brezplačna dezinfekcija v servisnih centrih

V primeru, da se uporabnik odloči obiskati enega od dveh servisnih centrov, bodo njegovo napravo s posebej za te namene narejeno napravo razkužili. In tudi s tem poskrbeli za zdravje svojih uporabnikov.

Za več informacij obiščite spletno povezavo: https://consumer.huawei.com/si/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.