Huawei Y6p in MatePad T8: odlična partnerja za igranje mobilnih iger

Razvoj mobilnih iger, pa naj bodo pustolovske, akcijske ali športne igre, gre v smeri izboljšav grafike in popolnejših doživetij. Če se torej občasno radi zamotite z mobilnimi igrami in iščete pametni telefon in tablični računalniki, ki vam bosta v tej vlogi dobro služila, potem vam predlagamo Huawei Y6p in MatePad T8.

Video igre so marsikomu pomemben del življenja, saj preženejo dolgočasne trenutke in morda celo razbremenijo misli vsakodnevnih skrbi. Uživanje v njih pa je omejeno z zmogljivostjo, kakovostjo zaslonov in celo z obliko naprave. Nov pametni telefon Huawei Y6p in tablični računalnik Huawei MatePad T8 sta zato odlična pametna pripomočka, saj z naprednimi funkcijami nudita prvovrstno izkušnjo na vseh področjih, vključno pri igranju mobilnih iger.

Zmogljivost na prvem mestu

Tablični računalnik Huawei MatePad T8 je zasnovan za resno delo, a tudi za zabavo. Odlikuje ga procesor z osmimi jedri, od katerih štiri zmogljivejša delujejo pri taktu 2 GHz, štiri pa pri 1,5 Ghz, kar drastično izboljša njegovo hitrost procesiranja. Enako zmogljiv 8-jedrni procesor pa najdete tudi v pametnem telefonu Huawei Y6p, ki ga med drugim odlikuje tehnologija umetne inteligence za optimizacijo delovanja.

Velika baterija za nemoteno uživanje v igrah in na poti

Nenehna potreba po polnjenju baterije in posledično iskanju električnih vtičnic lahko človeku hitro pokvari dobro razpoloženje. Zato imata obe napravi vgrajeni veliki bateriji, ki poskrbita, da kar nekaj časa ne boste rabili iskati vtičnice. Impresivna baterija kapacitete 5000 mAh pri Huaweiu Y6p zagotavlja do 32 ur predvajanja video posnetkov kot tudi do 20 ur brskanja po spletu prek mobilnega omrežja četrte generacije (LTE). Uporabniku pa je na voljo tudi tehnologija varčevanja z energijo, ki v skrajnem primeru dopušča le uporabo najnujnejših aplikacij, s čimer močno podaljša avtonomijo delovanja. Tudi če je v njej samo še 5 % energije, lahko telefon deluje še vse do 12 ur, tako da vam niti v skrajnih primerih ni treba skrbeti, da bi ostali odrezani od sodobnih komunikacijskih poti.

Prav tako impresivno baterijo pa najdete tudi v tabličnem računalniku Huawei MatePad T8. S kapaciteto 5100 mAh zagotavlja 12 ur neprekinjenega predvajanja video posnetkov ali do nepredstavljivih 600 ur v stanju pripravljenosti z izključenim zaslonom.

Huawei Y6p

Odlična vizualna izkušnja

V virtualnih okoljih mobilnih iger so za tisto pristno igralno izkušnjo pomembne tudi najmanjše podrobnosti. Huawei Y6p je zato opremljen z velikim 6,3-palčnim (16 cm) zaslonom z zarezo v obliki kapljice vode. Huawei je optimalno stanjšal robove, da je razmerje med zaslonom in površino naprave zraslo na 88,4 %. Robovi okoli 8-palčnega (20,32 cm) zaslona tabličnega računalnika Huawei MatePad T8 pa so debeli vsega 4,9 milimetra, 80 % razmerja pa tudi pri njem zagotavlja dovolj prostora za doživeto zabavo.

Navdušujoča izkušnja zvoka

Kakovost zvoka je za mobilno igranje ravno tako pomembna kot kakovostna slika na zaslonu. Huawei Y6p je zato opremljen za rešitvijo, ki jakost zvoka po potrebi dvigne na 88 dB, kar je 1,6-krat več kot pri standardnem pametnem telefonu. Z njeno pomočjo je Huawei našel popolno ravnovesje med glasnostjo in kakovostjo, saj telefon ustvarja nizke tone primerljive kakovosti prenosnih zvočnikov.

Popolna za strastne igričarje

Huawei je telefonu Y6p namenil zadnjo različico sistema EMUI 10.1 narejenega na osnovi odprtokodne različice Androida s številnimi sistemskimi optimizacijami in intuitivnimi funkcijami za izboljšanje uporabniške izkušnje igranja mobilnih iger. Huaweiev sistem EROFS dviguje hitrost branja podatkov s pomnilnika in njegov odzivni čas ter lahko zagotovi približno 2 GB več prostora kot drugi datotečni sistemi. Dovolj za tisoč fotografij ali petsto dodatnih glasbenih datotek.

S istim sistemom opremljen Huawei MatePad T8 pa prav tako ponuja številne napredne in pametne funkcije. Optimiziran je za hitro odzivnost in prinaša temni način v menijih, barvna paleta Morandi pa naredi uporabniški vmesnik bolj očarljiv in eleganten. Revijalni prikaz pa poskrbi tudi za bolj udobno prebiranje vseh vrst besedil.

Y6p in MatePad T8 sta novi Huaweievi pametni napravi, ki ne zagotavljata le fantastičnih lastnosti svojih predhodnikov, temveč dajeta mnogo več. Narejeni sta, da nudita največje udobje uporabe in zagotavljata najboljšo kakovost po neverjetni ceni. Opremljena sta s tržnico AppGallery, ki je postala osrednje mesto za priljubljene lokalne in globalne aplikacije za uporabnike naprav Huaweia. V njej je tudi že 60 aplikacij slovenskega porekla, kmalu pa bodo na voljo tudi aplikacije naše največje banke NLB in aplikacija mBills.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.