Huawei Y6p in MatePad T8 – tako je videti gola moč

Življenje v sodobnem svetu brez tehničnih pripomočkov je skoraj nemogoče. Komur pa se najboljše zdijo predrage, naj preveri ponudbo naprav v srednjem razredu, ki z naborom funkcionalnosti in cenami nenehno presenečajo. Med njimi sta gotovo v vrhu pametni telefon Huawei Y6p in tablični računalnik MatePad T8, ki ju odlikuje prilagojenost dejanskim potrebam uporabnikov.

Naj gre za pametni telefon ali tablični računalnik, napravi igrata pomembno vlogo v vsakodnevnem življenju. Nakupovanje na spletu, redna komunikacija s prijatelji, poslušanje priljubljene glasbe ali gledanje najljubših filmov je le nekaj razlogov, zakaj Huaweieve naprave uporabljajo uporabniki po celem svetu in zakaj je pomemben cilj, da jim nenehno nudi najboljše in najnovejše tehnološke rešitve. Popolna primera tega pa sta nov pametni telefon Huawei Y6p in tablični računalnik MatePad 8T, saj z odličnimi zmogljivostmi in funkcijami podpirata najboljše uporabniške izkušnje.

Neomejene možnosti zaradi dolge življenjske dobe baterije

Nenehna potreba po polnjenju baterije in posledično iskanju električnih vtičnic lahko uniči uživanje v spletnih nakupih. Impresivna baterija kapacitete 5000 mAh zagotavlja do 32 ur predvajanja video posnetkov ali do 20 ur brskanja po spletu medtem, ko pametni telefon Huawei Y6p podatke prenaša preko mobilnega omrežja četrte generacije (LTE). Prav tako impresivno baterijo pa najdete tudi v tabličnem računalniku Huawei MatePad T8. S kapaciteto 5100 mAh zagotavlja 12 ur neprekinjenega predvajanja video posnetkov ali do nezamisljivih 600 ur v stanja pripravljenosti z izključenim zaslonom. Brez strahu lahko vedno preverite najnovejše spletne novice, sporočila, ali do konca poslušate skladbo oziroma zaključite ogled filma.

Pametno upravljanje z energijo

Pametni telefoni služijo uporabi aplikacij, kot so koledar, kalkulator, budilka, kamera in zemljevidi, potrebujemo pa jih tudi za druženje in opravljanje dela, zato je življenjska doba baterija tako zelo pomembna. Pametni telefon Huawei Y6p v najboljši meri omogoča, da izkoristite njegovo veliko baterija. Na voljo pa je tudi izredno varčni način, v katerem delujejo le izbrane aplikacije oziroma funkcije – klicanje, kratka sporočila in imenik še tri aplikacije, ki jih določite sami. Način drastično podaljša delovanje pametnega telefona. Tudi če je v bateriji samo še 5 % energije, lahko deluje naslednjih 12 ur in vam niti v skrajnih primerih ni treba skrbeti, da bi ostali odrezani od sodobnih komunikacijskih poti.

Huawei Y6p

Tablični računalnik Huawei MatePad T8 pa je opremljen z načinom za udobje oči, ki vpliva na manjšo porabo energije, a hkrati tudi optimizira barvno temperaturo slike na zaslona. Lahko jo prilagodite na način, ki vam najbolj ustreza.

Najboljše zmogljivosti za dnevne potrebe

Huawei je pametnemu telefonu Y6p namenil zadnjo različico sistema EMUI 10.1 narejenega na osnovi prosto kodne različice Androida s številnimi sistemskimi optimizacijami in intuitivnimi funkcijami za izboljšanje uporabniške izkušnje. Huaweiev EROFS dviguje hitrost branja podatkov s pomnilnika in njegov odzivni čas ter lahko zagotovi približno 2 GB več prostora kot drugi datotečni sistemi. Dovolj za tisoč fotografij ali petsto dodatnih glasbenih datotek.

Opremljen z istim sistemom tudi tablični računalnik Huawei MatePad T8 ponuja številne pametne funkcije. Prilagojen je hitremu odzivu naprave, temni način, narejen na podlagi Huaweievih raziskav uporabe naprav, pa nudi udobno branje. Na voljo je tudi revijalni prikaz, Morandi barvna paleta pa naredi uporabniški vmesnik bolj očarljiv in eleganten.

Y6p in MatePad T8 sta novi Huaweievi pametni napravi, ki ne zagotavljata le fantastičnih lastnosti svojih predhodnikov, temveč dajeta mnogo več. Narejeni sta, da nudita največje udobje uporabe in zagotavljata najboljšo kakovost po neverjetni ceni. Opremljena sta s tržnico AppGallery, ki je postala osrednje mesto za priljubljene lokalne in globalne aplikacije za uporabnike naprav Huaweia. V njej je tudi že 60 aplikacij slovenskega porekla, kmalu pa bodo na voljo tudi aplikacije naše največje banke NLB in aplikacija mBills.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.