Izboljšajte delo in učenje na daljavo s temi izdelki Huaweia

Pripravljeni ste na nove izzive v službi ali šoli. Dovolite, da vam pri tem pomagajo naprave, bogate z različnimi funkcijami. V mislih imamo pametni telefon Huawei P smart 2021, vrhunski prenosni računalnik Huawei MateBook 13 in brezžične slušalke z aktivnim dušenjem hrupa Huawei FreeBuds Pro. Spoznajte edinstvene možnosti, ki vam jih ponujajo Huaweieve inovativne rešitve!

Popolno obvladovanje načela večopravilnosti

Dinamično sodobno življenje daje prednost ljudem, ki so sposobni sočasnega opravljanja več nalog, ter tako ohranjajo optimalno ravnovesje med službenimi ali šolskimi obveznostmi in zasebnim življenjem. Na voljo so sicer različne metode načrtovanja in upravljanja s časom, vendar je na koncu vedno izredno pomembno potek dela prilagoditi osebnemu ritmu. Ne glede na to, ali ste jutranji ali večerni tip človeka, zagotovo iščete rešitve za lažje spoprijemanje z vsakodnevnimi izzivi in doseganje najvišje ravni produktivnosti. Huawei vam za to nudi tri med seboj komplementarne naprave. Pametni telefon Huawei P smart 2021 se bo izkazal med potrebo po komunikaciji in zajemom pomembnih trenutkov, prenosni računalnik Huawei MateBook 13 bo postal osebni pomočnik, ki ga boste z veseljem uporabljali tudi med prostim časom, medtem ko vam bodo brezžične slušalke Huawei FreeBuds Pro z vrhunsko kakovostjo zvoka in dinamičnim dušenjem hrupa omogočile popolno osredotočenost na delo, pomembno video konferenco ali glasbene skladbe.

Huawei MateBook 13

Udobno delo v vseh pogojih

Ker vse pogosteje kombinirate delo in učenje na daljavo z običajnim delom na delovnem mestu oziroma šoli, morate imeti inovativne rešitve in tehnologije za povečevanje produktivnosti. Pametni telefon Huawei P smart 2021 s skoraj 17-centimetrskim (6,67-palčnim) zaslonom polne ločljivosti HD in ozkimi robovi ponuja resnično brezmejno vizualno izkušnjo. Da bi bilo kar najbolje poskrbljeno za udobje oči, zaslon filtrira modro svetlobo, česar učinkovitost potrjuje certifikat podjetja TÜV Rheinland. Huawei P smart 2021 vključuje tehnologijo hitrega polnjenja SuperCharge, ki zagotavlja povezanost in produktivnost v vsakem trenutku. Po samo 10 minutah polnjenja bo deloval do dve uri. Hitro polnjenje dopolnjuje baterija kapacitete 5000 mAh.

Delo in učenje na daljavo v neobičajnih okoljih bo izredno preprosto po zaslugi prenosnega računalnika Huawei MateBook 13. S 33-centimetrskim (13-palčnim) zaslonom občutljivim na dotike ločljivosti 2K (2160 x 1440 pik) prinaša neverjetno razmerje med ceno in zmogljivostmi. Z majhnimi merami, težo le 1,3 kg, vrhunskimi procesorji Intel in vzdržljivim kovinskim ohišjem nudi estetsko zasnovo, inovativne tehnologije in pametno izkušnjo rabe.

Huawei FreeBuds 3

Za doseganje popolne koncentracije

Zaradi hrupnega okolja in motenj je vse bolj zaželena sposobnost popolne koncentracije. Vredno je skrbeti za njen razvoj in obenem iskati rešitve, ki lahko pomagajo. Če iščete način, kako se »izklopiti« od dogajanja v vaši bližini, ali bi le radi popolnoma uživali v priljubljeni glasbi, se brezžične slušalke Huawei FreeBuds Pro izkažejo kot popolna rešitev. So ene redkih, ki se lahko pohvalijo z resničnim brezžičnim prenosom stereo zvoka (TWS), obenem pa imajo vgrajeno inteligentno dinamično dušenje hrupa. Odlikuje jih tudi odličnost izdelave, vrhunska oblika, neprekosljiva kakovost zvoka, udobno nošenje in dolga življenjska doba baterije.

Vredno je izkoristiti možnosti, ki vam jih nudi trgovina AppGallery. Aplikacija Relax Melodies pomaga, ko je pomembno, da se čim prej sprostite in osredotočite na naslednjo nalogo. Pri načrtovanju teh pomagata Any.do ali TickTick, saj omogočata vpis opravil v koledar in vas pravočasno nanje opominjata, medtem ko se bo kot beležnica izkazala aplikacija Keep My Notes.

Pametno delo pomeni pametna dejanja

Za doseganje visoke stopnje učinkovitosti in višje ravni produktivnosti uporabljajte pametne rešitve. Takšna je tehnologija Huawei Share, ki omogoča preprosto in takojšno povezovanje naprav med seboj. Le s preprostim dotikom pametnega telefona Huawei P smart 2021 ob telo prenosnega računalnika Huawei MateBook 13 se bosta napravi povezali in spremenili v eno. Tehnologija Huawei Share odpravlja potrebo po preklapljanju med zasloni in napravami, saj je vse, kar za delo potrebujemo, na enem zaslonu prenosnika. Tako je poenostavljen prenos datotek med njima, medtem ko lahko uporabite programe, tipkovnico in sledilno ploščico za upravljanje telefona.

Omeniti velja še eno rešitev, ki vam lahko pomaga. Iskalnik Petal Search je pripomoček, ki je nameščen na novejše naprave. Prek njega lahko iščete novice, slike, aplikacije in še vrsto drugih stvari. Pri tem aplikacije išče iz več virov, vključno s trgovino AppGallery.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.