Kaj se skriva v barvah družine Huawei P40?

Barve pametnih telefonov družine P40 povedo veliko o Huaweievem odnosu do umetnosti. Tako kot do zdaj, so tudi letos navdih poiskali v naravi.

Pametni telefon P20 je bil odet v barvo somraka, P30 pa je navduševal v barvi dihajočega kristala. Huawei je ostal zvest tradiciji iskanja novih barvnih odtenkov, le da se je tokrat osredotočil na preprostost in čistost. Voda, vir življenja in navdiha, prehaja med tekočino, ledom, zmrzaljo in meglo ter se medtem prepleta s svetlobo, da ustvari nežen in hkrati eleganten barvni ton. S prilagajanjem odtenkov, nasičenosti barv in svetlosti, pa mu naprave družine P40 dodajo iluzijo barvne globine. Videti je, kot bi na površini telefona gledali usklajen ples med lučmi in sencami.

Pametna telefona P40 in P40 Pro sta na voljo v črni, ledeno beli, zardelo zlati, barvi srebrne zmrzali in globokomorski modri barvi. Vsaka predstavlja drugačno razpoloženje in nazor, pa tudi drugačno raven dojemanja prostora. Globokomorska modra pa je odmev Pantonove barve leta 2020, klasično modre, ki ustvarja občutek umirjenosti, spokojnosti in elegance.

huawei p40

Če primerjamo barve z značilnostmi pokrajin, ledeno bela predstavlja ledenik na severu, zardela zlata je kot peščena plaža obsijana s sončnimi žarki, globokomorska modra pa je barva oceanov.

Huawei P40

Najbolj posebna pa je barva srebrne zmrzali, ki je kot prebujajoče mesto. Za živeče v urbanem okolju betonske džungle je edinstven in skrivnosten jutranji srebrnkast senčnik edino, kar potrebujejo, da izrazijo svojo osebnost in slog.

Huawei P40

Zaključna plast ohišja telefona je namreč narejena iz matiranega stekla in folije z nanometrskim vzorcem, kar izžareva sodoben, kovinski in živ občutek. Barva ponuja nov vizualni užitek, ki ga druge barve ne dajo in odmeva med prebivalci mest, ki spokojnost in svobodo najdejo tudi v natrpanem prometnem okolju.

Huawei P40

Tako kot vsi pametni telefoni Huaweieve družine P imajo tudi premijski modeli letošnje družine Huawei P40 edinstven, občutljiv in eleganten slog, ki navdihuje in spodbuja ustvarjalnost. Zasnovani so, da ustvarijo nov trend, da so opazni in da uporabnikom omogočijo izraziti svojo osebnost.

Poleg modela srednjega razreda P40 lite v družino P40 sodijo še premijski modeli P40, P40 Pro in P40 Pro+. Odlikujejo se v zmogljivih procesorjih, poudarek na fotografski odličnosti in tudi tržnici AppGallery, ki je postala osrednje mesto za priljubljene lokalne in globalne aplikacije za uporabnike naprav Huaweia.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.