Kje je zapisano, da je uro treba polniti vsa dan?

Pametna ura wacth gt 4

Odlična kombinacija zmogljivosti na eni ter energijska učinkovitost na drugi, pametni uri Huawei Watch GT 4 omogoča neprekosljivo življenjsko dobo baterije.

Pametna ura Huawei Watch GT 4 zahvaljujoč elektroniki in algoritmu za varčevanje z energijo, zdrži tudi do dva tedna, ne da bi ji bilo treba napolniti baterijo. Ženskam namenjena različica s premerom ohišja 41 milimetrov pa do enega tedna. Obenem je sodobnega videza, čudovitih barv in z izrednim naborom športnih načinov in funkcij spremljanja zdravja.

Ko baterija traja in traja in …

Manjša različica omogoča uporabo inteligentnega nadzora srčnega utripa in prikazovanje obvestil s pametnega telefona, vključno s 50 sporočili in 3 alarmi dnevno, od 200 krat prižganemu zaslonu. Poleg tega lahko tedensko opravite 30 minut klicev preko vmesnika Bluetooth, poslušate glasbo do 30 minut, beležite športne aktivnosti do 90 minut in natančno spremljate kakovost spanja. Večja, 46-milimetrska različica ure pa ponuja namesto 7-dnevne življenjske dobe baterije, kar do dva tedna brezskrbnosti ob enakem vzorcu uporabe.

Bi se pogovarjali preko ure?

Za tiste, ki potrebujejo možnost opravljanja klicev prek ure, Watch GT 4 vključuje zvočnik in omogoča odgovarjanje na klice s telefonom, ki je lahko oddaljen do 150 metrov. Baterija večje različice omogoča do 10 ur takšne komunikacije, manjše pa le malenkost manj.

Ura v funkciji predvajalnika glasbe

Če uživate v glasbi med vadbo, lahko ure shranjene glasbene datoteke predvajajo prek Bluetootha na brezžične slušalke, kot so na primer Huawei FreeBuds 5i. 4 GB pomnilnika zadošča za približno 500 datotek, ure pa omogočajo tudi upravljanje z aplikacijami za glasbo na telefonu. Baterija večje različice zadošča za do 24 ur predvajanja glasbe.

Koliko časa bo spremljala športne dejavnosti?

Obe različici ure ponujata izboljšano avtonomijo baterije med beleženjem dejavnosti z vključenim GPS-om. Večja ura zdrži do 30 ur, manjša pa do 15 ur. Huawei Watch GT 4 spreminja tudi izkušnjo telesne vadbe s pametno uro, saj uvaja izboljšane obroče aktivnosti, popolnoma novo aplikacijo Ohranite kondicijo in nadgrajen satelitski sprejemnik. Spremljanje športnih dosežkov je obenem še bolj natančno po zaslugi nove funkcije TruSeen 5.5+.

Motivacijo lažje najdete v izboljšanih obročih dejavnosti (Activity Rings), ki na prvi pogled prikazujejo dnevne statistične podatke o telesni pripravljenosti (porabljene kalorije, trajanje zmerno intenzivne vadbe, kot je hoja ali tek in kolikokrat ste vsako uro vstali vsaj za eno minuto). Da bi spodbudila k zaključku vseh treh obročev v enem dnevu, funkcija z navideznimi medaljami nagrajuje doseganje novih mejnikov telesne pripravljenosti in postavljanje rekordov. Poleg tega boste imeli dostop do več kot 100 športnih načinov, med katerimi je po novem tudi način za sledenje e-športa, s pomočjo katerih bo ohranjanje telesne aktivnosti še bolj priročno kot kdaj koli prej!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.