Ko zdravje postane življenjski slog – s ključnikom #NovZačetek in napravami Huawei

Vsi poznamo načela zdravega življenjskega sloga. Spanje, zdrava prehrana, meditacije, telovadba in obvladovanje stresa so ključne sestavine recepta za zdravje in dobro počutje. Huawei vam lahko pomaga pri premagovanju izzivov tudi na tem področju! Izkoristite poletno ponudbo izdelkov Huawei in naredite nov korak (#NovZačetek) za zdravje in zdrav življenjski slog!

Vsi se zavedamo, da so naši urniki pogosto prepolni in da v življenje težko vpeljemo novo rutino, kot je na primer delo v dolgih izmenah ali ponoči, študij ob delu, ali nenehno iskanje ravnovesja med delom in starševstvom. Ne glede na to, kaj vam osebno stoji na poti do bolj zdravega življenjskega sloga, pomembno je, da poskrbimo za svoje telesno zdravje ter samozavest. Oglejte si neverjetne izdelke Huawei, morda bodo prav tisti navdih, ki ga potrebujete, da začnete živeti drugače.

#NovZačetek – novi začetki za pozitiven odnos do sebe

Odličen način, da ohranimo motivacijo za zdrav način življenja, je, da si postavimo realne cilje. Vaš novi izziv lahko vključuje dejavnosti, kot so redna tedenska aktivnost, reden obisk skupinske vadbe ali 5000 korakov na dan.  Uporabniki Huaweijevega tabličnega računalnika MatePad Pro boste v knjižnici aplikacij AppGallery našli odlične aplikacije ter privlačne videoposnetke, ki vam bodo pomagali postaviti osebne cilje ter jim vztrajno slediti. MatePad Pro prav tako omogoča brezhibno povezovanje tabličnih računalnikov in telefonov, kar vam omogoča, da kar s tabličnega računalnika prevzamete klic ali besedilno sporočilo in se nemoteno osredotočate na svojo aktivnost.

Ne glede na želene rezultate pa ne pozabite razmišljati tudi o pozitivnih spremembah za vaše počutje. Pozitivna samozavest ter vera v lastne zmožnosti vam bosta v veliko pomoč pri doseganju rezultatov.

Naspite se

Če želite ostati zdravi in se dobro počutiti, spite vsaj 8 ur na noč. Študije namreč kažejo, da je spanec prav tako pomemben kot redna vadba in uravnotežena prehrana. Poleg tega imajo osebe, ki trpijo za pomanjkanjem spanja, večji apetit in njihov dnevni kalorični vnos je višji. Do kakovostnejšega spanca vam lahko pomaga pametna zapestnica Huawei Band 4 s funkcijo spremljanja spanja HUAWEI TruSleep™2.0. Oglejte si poročila o spanju, ki zajemajo analize več dejavnikov kot so trajanje spanja, delež lahnega in globokega spanja, aktivno (REM) spanje, trajanje globokega spanja, število prebujanj in celo kakovost dihanja. Tako boste prepričani, da spite dovolj, medtem ko si bo vaše telo popolnoma opomoglo.

Izberite najboljšo motivacijsko strategijo

Ste kdaj razmišljali o tem, kaj vas motivira za vadbo? V resnici obstaja veliko dejavnikov, ki lahko delujejo motivacijsko. Med najpogostejšimi je izbira glasba. Skrbno izbran seznam predvajanja vas motivira ter vam pomaga premagovati lastne slabosti. Glasba vpliva na čustva, saj pomaga pri sproščanju stresa ter uma. Zelo natančen in občutljiv 14 mm dinamični gonilnik slušalk FreeBuds 3i je skrbno nastavljen, da vsaka nota tudi ob predvajanju zazveni v svojem prvotnem sijaju. Vsaka slušalka ima skrbno vstavljeno tudi kompleksno basovsko cevko. Predvajanje je glasnejše, močnejše, točnejše in bolj udarno, kot bi glasbo poslušali v pravem studiu.

Zdrava prehrana in fizična aktivnost sta temelja dobre telesne pripravljenosti in odličnega zdravja. Tudi če ste doma, skrbite, da je vaša prehrana uravnotežena in ne popuščajte pri vadbi. S pametnim telefonom Huawei P40 Pro imate neomejen dostop do aplikacij v AppGallery, ki vam bodo pomagale nadzirati vnos hrane, odkrivati nove recepte ter izbrati sebi primerno vadbo.

S poletno promocijsko ponudbo izdelkov Huawei je še lažje začeti živeti zdravo in skrbno spremljati svoj napredek. Storite nekaj novega, označite svojo aktivnost s ključnikom #NovZačetek, in uživajte v svojem novem, zdravem življenjskem slogu, ki ga podpira široka paleta izdelkov po ugodni ceni, opremljenih z najnovejšimi tehnologijami.

V času od 17. avgusta do 13. septembra bodo kupci premijskih pametnih telefonov P40, P40 Pro in P40 Pro+ brezplačno deležni brezžičnih slušalk FreeBuds 3i in 50 GB prostora za obdobje enega leta v oblaku Huawei, kupci modelov P40 lite in P40 lite E pa športne zapestnice Band 4 in 15 GB prostora.

Ponudba velja do 13. septembra ozirom do izteka zalog. Po nakupu ene od naprav iz ponudbe se morate najkasneje do 20. septembra registrirati na spletni strani, vnesti zahtevane podatke, med katerimi je tudi fotografija računa, nato pa boste darilo prejeli po pošti. Več informacij na https://consumer.huawei.com/si/campaign/back-to-school/.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.