Končni Nokia HERE na voljo za Android

Podjetje Nokia je konec lanskega novembra za uporabnike pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android pripravilo poskusno različico navigacijskega sistema HERE.

Zaradi izjemnega uspeha je bil ta le mesec dni kasneje deležen celovite prenove in je bil prvi prvič objavljen na spletnem portalu Google Play. Sedaj pa je na voljo končna inačica, ki je seveda pisana na kožo predvsem tistim, ki iz takšnih ali drugačnih razlogov na smrt sovražijo Googlov navigacijski sistem Maps.

 

Končan inačica brezplačna navigacijskega sistema Nokia HERE se v praksi obnese več kot odlično. V marsičem namreč prekaša Googlovo rešitev Maps, med največjimi prednostmi pa najdemo možnost uporabe navigacije brez povezave v svetovni splet. Kartografski sistem HERE lahko uporabljamo v skoraj 100 državah po vsem svetu, informacije o prometu so na voljo v več kot 40 državah, medtem ko so informacije o javnem prevozu na voljo v več kot 750 svetovnih mesti.

 

Za namestitev brezplačnega navigacijskega sistema Nokia HERE bomo potrebovali pametni mobilni telefon ali tablični računalnik Android z nameščenim operacijskim sistemom Android 4.1 Jelly Bean ali novejšim. Novost je že na voljo za prenos na spletnem portalu Google Play, in sicer na spletnem naslovu bit.ly/Nokia-HERE-And. Če boste pri namestitvi ali uporabi novosti naleteli na težave, nič zato, saj se po pomoč in nasvete lahko kadarkoli zatečete na forum Računalniških novic (bit.ly/ForumRN).

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.