100 GB prostora na OneDriveu za vse!

Ker konkurenca na področju ponudnikov oblačnega prostora za shranjevanje podatkov hitro raste, je Microsoft za uporabnike storitve OneDrive pripravil posebno ugodnost.
Le ta je bila doslej na voljo izključno za ameriške uporabnike. Ti so namreč samo na osnovi prijave brezplačno pridobili kar 100 gigabajtov prostora za dve leti. Zaradi pritiska javnosti je Microsoft izjemno ponudbo razširil na vse uporabnike svetovnega spleta, za aktivacijo dodatnega brezplačnega prostora pa je potrebno klikniti na spletno povezavo bit.ly/onedrive-100gb in opraviti s postopkom registracije.

Microsoftova oblačna storitev OneDrive v osnovi ponuja 15 gigabajtov prostora, ki pa ga lahko povečamo z različnimi prijemi. Z vklopom možnosti za shranjevanje fotografiji neposredno iz mobilne naprave lahko namreč pridobimo še dodatnih 15 gigabajtov prostora. Če 30 gigabajtov oblačnega prostora ne zadošča, lahko tega razširimo še s povabilom prijateljev. Za vsakega novega dodanega prijatelja bomo prejeli 500 megabajtov dodatnega prostora.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.