Konec obdobja: Partis je ugasnil

Partis

Vse od tistega požara podatkovnega centra, ki se je zgodil leta 2021, se priljubljena slovenska spletna stran ni opomogla. Partis je kljub trudu ekipe dobesedno životaril, zdaj pa so objavili še žalostno novico.

Zgodbe Partisa je konec, ekipa žaluje

»Minilo je že teden dni odkar smo izvedeli pretresljivo novico, da nas je za vedno zapustil alfa in omega Partisa, user #1, lastnik domene in glavni programer – antiloop. Ob tem osebje izreka iskreno sožalje družini in bližnjim prijateljem,« so zapisali v objavi za javnost.

Pojasnili so, da Partis ni več deloval optimalno, kot povod za to pa navedli prav požar v francoskem podatkovnem centru. »Nismo pa izgubili svoje volje do dela in smo vam vseeno skušali priskrbeti dnevno sveže torrent vsebine, kar nam je v precejšnji meri kljub preprekam in občasnim izpadom, uspevalo,« so dodali.

Partis bo živel v drugih portalih in na Discordu

»Nekoč pa se vsaka zgodba, skupaj z vzponi in padci, konča in kot kaže se bo tako zapečatila tudi usoda portala Partis.si,« so zapisali in potrdili to, kar se je v obrokih ugibalo že zadnjih nekaj mesecev. Zgodba Partisa se, vsaj v taki obliki, zaključuje.

»Hvala za vsa leta zvestobe in podpore, skupaj smo spisali krasno zgodbo, vam z našimi vsebinami krajšali marsikatere dolgočasne dni in ure,« so se zahvalili svojim sledilcem. Ob tem vabijo na svoj discord kanal in portale, ki bodo še vedno dostopni: »Naša p2p pot še ni končana, še vedno bomo prisotni za tiste, ki si želijo naših torrentov (več na discord kanalu) in slovenskih podnapisov.«

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekČe se Slovenec ali Slovenka poročita z državljanom druge države, je ta najpogosteje iz …
Naslednji članekNajbolj pričakovani koncerti poletja 2023

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.