MatePad 11 in obvladovanje veščin večopravilnosti

Delo na delovnem mestu je lahko izredno zahtevno, saj predvideva obvladovanje veščin večopravilnosti. Urejanje dokumentov med hkratnim iskanjem podatkov na internetu ali preverjanje dokumentov med pogovorom s stranko. S številnimi funkcijami in aplikacijami za sočasno opravljanje nalog, bo tablični računalnik Huawei MatePad 11 poenostavil življenje zaposlenim v pisarnah.

Bogata in raznolika ponudba aplikacij

Na tabličnem računalniku Huawei MatePad 11 je nameščenih več aplikacij za beleženje. Tako boste zlahka našli ustrezno. Pomislite na slabo voljo, ko vam na sestanku ne uspe tipkati dovolj hitro. Izgubite rdečo nit in zapiski niso popolni. Z aplikacijo Jnotes bo sestankovanje učinkovitejše. Ko začnete, preprosto sprožite snemanje in aplikacija bo govor pretovorila v besedilo. Kasneje lahko tako ustvarjene zapiske urejate s pisalom M-Pencil, saj je na voljo tudi funkcija prepoznave rokopisa. Dopišemo kar je potrebno in rokopis, pretvorjen v besedilo, bo takoj umeščen v obstoječi zapisnik. Hitro, preprosto in predvsem izredno učinkovito.

Naslednja priročna aplikacija je Touchnotes. Slike in besedila lahko dodate neposredno iz brskalnika tabličnega računalnika in s tem hitro ter predvsem preprosto ustvarite popolnejše zapiske. Ko so dokončani, jih lahko naložite v Huaweievo oblačno shrambo, da so varno shranjene ter kadarkoli in kjerkoli dosegljive drugim napravam.

Zelo uporabna je tudi beležka Evernote. Ne nudi le edinstvenih pripomočkov in učinkov, temveč tudi sočasno uporabo tipkovnice in zaslona na dotik za vnos vsebine. Da so zapiski podrobnejši ali preprosto rečeno boljši, zlahka dodajate risbe.

Popolni tablični računalnik za večopravilnost

Povedano na kratko, Huawei MatePad 11 je vsestranski tablični računalnik s skoraj 28-centimetrskim (10,95-palčnim) zaslonom zmožnim 120-herčnega hitrega osveževanja za nemoteno brskanje po vsebinah. Podpira hkratni prikaz več oken in sodelovanje na več zaslonih, kar izboljša večopravilnost. Sestavljanje poročil ob hkratnem iskanju podatkov na spletu ali pripravljanje dokumentov med pogovorom s stranko. S tem tabličnim računalnikom boste visoko produktivni, ne glede ali delate v pisani, od doma ali iz bližnje kavarne.

Pisarniški paket WPS Office je priljubljeno orodje urejanja in ustvarjanja dokumentov. Na tabličnem računalniku Huawei MatePad 11 podpira celovito uporabo pisala M-Pencil. Ko na primer sestavite uvodno besedilo tedenskega poročila, s funkcijo risalne deske zapišete ključne točke ali narišete ilustracijo. Ko končate, lahko oboje integrirate kot slike v dokument, s katerim nato navdušite sodelavce ali stranke.

Ko se vam mudi, je večopravilnost ključna

Huawei je zato predstavil funkcijo App Multiplier, ki omogoča uporabo ene aplikacije v načinu deljenega zaslona. Medtem ko je tablični računalnik v vodoravni (panoramski) orientaciji, se v levem in desnem oknu prikazane različne informacije. Na primeru uporabe aplikacije za prikaz novic, je v levem oknu seznam vseh, na desnem pa izbrana, ki jo nameravate prebrati.

Možnost sočasnega odpiranja ene aplikacije v dveh oknih (Huawei APP Multiplier) popolnoma izkoristi prednosti velikega zaslona, ko je v panoramskem načinu. Do tri aplikacije so lahko hkrati odprte v samostojnih oknih (Huawei Multi-window), kar olajša delo in izmenjavo podatkov, funkcija sodelovanja na več zaslonih (Huawei Share) pa omogoča brezhibno rabo več naprav.

Kot bi pisali na papir

Šesterokotno oblikovano pisalo Huawei M-Pencil teže 16 gramov in dolžine 160 mm je preprosto imeti blizu tabličnega računalnika. Ali na njem, saj se z magnetom pritrdi na zgornji rob, kjer po potrebi steče brezžično polnjenje, medtem ko tanka polkrožno oblikovna konica omogoča natančno pisanje po zaslonu. Pisalo poleg tega razlikuje med 4096 stopnjami pritiska in ima del površine občutljive na dotik za lažje delo in preprostejše spreminjanje funkcij. Na primer risanje različno debelih črt, spreminjanje barv ali risalnih pripomočkov.

Širok ekosistem naprav

Poleg tabličnega računalnika MatePad 11 pa je Huawei slovenskim uporabnikom nedavno predstavil še brezžične stereo slušalke FreeBuds 4, pametne ure serije Watch 3, pametne zapestnice Band 6 ter izjemen računalniški monitor MateView.

Več informacij na: https://consumer.huawei.com/si/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.