Nagrajena aplikacija Lego Duplo World v trgovini AppGallery

Vodilno globalno tehnološko podjetje Huawei z veseljem pozdravlja predstavitev mobilne aplikacije Lego Duplo World v trgovini AppGallery. Nagrajena aplikacija z več kot 13 milijoni prenosov je priljubljena tako pri predšolskih otrocih kot pri njihovih starših, saj je odličen primer uspešnega povezovanja učenja in zabave.

Aplikacijo Lego Duplo Word so razvili v StoryToysu, podružnici podjetja Touch Press, da bi bila zabavna, vzbudila otrokovo radovednost in podprla njegov razvoj z ustvarjalnimi igrami gradnje, raziskovanja (odkrivanja) in igranja vlog (pripovedovanja zgodb) z zlaganjem priljubljenih tridimenzionalnih kock Lego Duplo.

Pri Huaweiju so navdušeni, da so pomagali pri njeni objavi v trgovini AppGallery, saj bo okrepila siceršnjo odlično ponudbo za najmlajše. Aplikacija Lego Duplo World namreč prinaša nekaj zares edinstvenega in vznemirljivega, kar bo otrokom pomagalo pri raziskovanju, učenju in razvoju. Odlična pa je tudi v vlogi ustvarjanja čudovitih družinskih trenutkov, ki se jih boste večno z veseljem spominjali.

Aplikacije Lego Duplo World s podporo za 12 jezikov je že na voljo v trgovini AppGallery. Njena uporaba je brezplačna, vendar ponuja nakupe dodatnih vsebin.

AppGallery: Ena od treh največjih trgovin z aplikacijami

Aplikacije razvite v sodelovanju s podjetjem Huawei, kakor še tisoče drugih, lahko uporabniki najdejo v trgovini AppGallery, ki velja za eno od treh največjih tovrstnih platform na svetu. Na mesečni ravni povezuje več kot 500 milijonov aktivnih uporabnikov iz več kot 170 držav in regij. V podporo trgovini je Huawei razvil tudi vsestranski iskalnik Petal Search, ki uporabnikom na enem mestu pomaga poiskati vse želene aplikacije in multimedijske vsebine.

Obe platformi lahko uporabniki med drugim preizkusijo na novem telefonu Huawei P smart 2021, prav tako pa na telefonih najnovejše serije Mate 40, ki vključuje modele Mate 40, Mate 40 Pro in Mate 40 Pro+. Poleg teh je Huawei nedavno predstavil še novi pametni uri Watch GT 2 Pro in Watch Fit, brezžične slušalke FreeBuds Pro in FreeLace Pro ter računalnike MateBook D14, MateBook D15, MateBook 13, MateBook X in MateBook X Pro.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.