Naj bo MateBook X vaše okno v svet znanja

Sodite med radovedne? Radi brskate po spletu za novimi znanji? To je že prvi korak do osebne rasti in napredka. Seveda pa za učinkovito pridobivanje novih znanj rabite tudi ustrezno opremo, na katero se boste lahko zanesli in ki vam bo pomagala narediti korak naprej.  Takšna sta zagotovo Huaweiev računalnik MateBook X in brezžične slušalke FreeBuds Pro.

Gledate televizijo in v uho ujamete, da izgradnjo nekega gradu povezujejo s celjskimi grofi. O njih ste že nekaj slišali. Nekoč. Kaj točno? Radovednost vam ne da miru, zato posežete po prvi napravi na dosegu roke in skočite na splet. Ali pa vas med raziskovanjem sveta glasbe s slušalkami v ušesu pritegne skladba, ki jo slišite prvič. Izveste, kdo je izvajalec, vendar o njem ne veste ničesar. Spet enaki koraki. Skočite na splet, poiščete informacije o njem in odkrijete še kakšno njegovo skladbo. Takšen je velikokrat postopek pri odkrivanju novih stvari. Pomembno je, da ves čas širite svoja obzorja. Kar je danes vsekakor lažje, kot je bilo nekoč, ko je bilo treba v roke prijeti knjigo, obiskati knjižnico ali se pogovoriti z ljudmi, ki so veljali za enciklopedije na dveh nogah.

Popolna naprava za učenje

Za hitro preverjanje je pametni telefon več kot dovolj, a še boljši je prenosni računalnik, saj ima večji zaslon, je zmogljivejši, s pravi izbiro pa je lahko prav tako udoben za rabo in prenašanje. Vse te lastnosti pritičejo računalniku MateBook X, ki vam bo odlično služil, ko se boste želeli naučiti nečesa novega in pridobiti nove veščine. Pa še udobja doma vam zato ne bo treba zapustiti.

Prenosni računalnik Huawei MateBook X z 1 kg teže in 13,6 mm na najdebelejšem delu nudi popolnoma novo izkušnjo mobilnosti. Delo z njim je zaradi lahkosti v veselje, saj se z ohišjem le malo večjim od 13-palčnega (33 cm) zaslona prilagaja vsaki večji torbi ali nahrbtniku. Vitkost prenosnika pa ne gre na račun vzdržljivosti. Kovinsko ohišje iz zlitine magnezija in aluminija je namreč izredno robustno, medtem ko napreden postopek obdelave zagotavlja gladko površino in eleganten videz. Obenem prenosni računalnik zagotavlja zmogljivosti za nemoteno opravljanje vsakodnevnih nalog. Intelov procesor Core desete generacije in do 16 GB delovnega pomnilnika (RAM) sta garancija nemotene produktivnosti in večpredstavnostne izkušnje. Medtem ko za nemoteno internetno povezavo poskrbi vmesnik za brezžična omrežja Wi-Fi 6.

Huawei FreeBuds Pro

Za popoln pobeg od hrupa

MateBook X ima vgrajen vmesnik Bluetooth, zato je nanj preprosto priklopiti brezžične slušalke. Vzemimo na primer FreeBuds Pro. Odlikuje jih možnost sočasnega priklopa na dve napravi, zato se bodo v primeru prejetega klica na pametnem telefonu preklopile nanj, čeprav ste trenutek prej na prenosnem računalniku z njihovo pomočjo spremljali izobraževalni podkast. Zato pravzaprav gre. Slušalke niso potrebne le za uživanje v glasbi, ravno tako uporabne so v vlogi pomagala med iskanjem zanimivih informacij in pri pridobivanju novih veščin.

Huaweievi strokovnjaki so slušalke Huawei FreeBuds Pro zasnovali s poudarkom na dizajnu in na udobju nošenja. Upoštevajoč minimalističen slog jim je uspelo odstraniti nepotrebne oblikovne značilnosti ter zagotoviti, da ima vsaka podrobnost ušesnega čepka svoj namen in je videti elegantna. So prve slušalke tega tipa z inteligentnim dinamičnim aktivnim dušenjem hrupa. Z izboljšavo dosedanjih modelov jim je uspelo stopnjo dušenja potisniti na 40 dB, medtem ko boljše prilagajanje ušesnih čepkov strukturi ušesnega kanala poskrbi za učinkovitejše pasivno dušenje. Z mikrofonoma znotraj in zunaj slušalke zaznajo in analizirajo hrup in samodejno preklapljajo med tremi načini dušenja – ultra, udobnim in splošnim. Ko je funkcija dušenja vključena, baterije zadoščajo za do 4,5 ure, medtem ko se čas delovanja brez te funkcije podaljša na kar 7 ur. Slušalkam je dodana polnilna škatlica, v kateri sta čepka zaščitena, ko ju ne uporabljate, hkrati pa se polnita

Širok ekosistem naprav Huawei

Huawei je sicer pred kratkim predstavil tudi novo serijo pametnih telefonov Mate 40, ki vključuje modele Mate 40, Mate 40 Pro in Mate 40 Pro+, tem pa se pridružuje še pametni telefon srednjega razreda Huawei P smart 2021. Vsi ljubitelji glasbe bodo navdušeni na novimi brezžičnimi slušalkami Huawei FreeBuds Pro in Huawei FreeLace Pro z izboljšanim sistemom aktivnega dušenja hrupa in novimi funkcijami osredotočenimi na potrebe uporabnikov, športniki pa bodo lahko svoje treninge oblikovali s pomočjo novih pametnih ur Huawei Watch GT 2 Pro in Huawei Watch Fit, ki omogočata napredne funkcije beleženja aktivnosti ter nove načine vadbe.

Za več obiščite spletno povezavo: https://consumer.huawei.com/si/laptops/matebook-x-2020/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.