Brezplačen program za urejanje slik, ki je tudi najbolj priljubljen

Brezplačen program za urejanje slik - brezplačen Photoshop
Brezplačen program za urejanje slik - brezplačen Photoshop Foto: on adobe

Adobe je javnosti oznanil, da bo kmalu izdal novo različico Photoshopa. Glavna razlika bo ta, da bo Photoshop brezplačen. Tako javnost dobiva brezplačno različico najbolj znanega, najbolj uporabljanega in morda najboljšega programa za urejanje fotografij in grafik. Kako boš lahko dostopal do brezplačnega Photoshopa? Kdaj prihaja brezplačni Photoshop? Na obe vprašanji najdeš odgovor v nadaljevanju prispevka.

Photoshop postaja brezplačen, a ne vemo kdaj

Računalniški velikan Adobe bo kmalu izdal brezplačno različico Photoshopa. Namenjena bo vsem tistim, ki potrebujejo preprost dostop do visoko zmogljivega orodja za obdelavo fotografij in grafik. Photoshop bo namenjen tudi vsem, ki so želeli program že dolgo preizkusiti, a jim je to preprečevala finančna investicija. Spomnimo, da je Photoshop drugače plačljiv program. Zdaj temu več ne bo tako, saj bo Photoshop FREE!

Adobe ni sporočil, kdaj bo »fotošop« na voljo. Vemo le to, da bo na voljo v vseh regijah. Znano je tudi dejstvo o testiranju oziroma pilotnem preizkusu v Kanadi. »Photoshop želimo narediti bolj dostopen in enostaven za vse tiste, ki si želijo izkusiti naš produkt,« je povedala Maria Yap, podpredsednica digitalnega ustvarjanja pri Adobu.

Adobe Photoshop bo brezplačen za vse uporabnike
Adobe Photoshop bo brezplačen za vse uporabnike Foto: on adobe

Kje je trik brezplačnega Photoshopa?

Vedno je nek trik, kajne? Tudi pri zastonj fotošopiranju je nek trik. Adobe je sporočil, da bo brezplačni Photoshopnekoliko okrnjena različica polnopravnega programa, saj bo na voljo preko spleta. Originalna in plačljiva različica Photoshopa, ki jo kot aplikacijo naložimo na računalnik, bo še vedno plačljiva. Tako gre za mamljiv trik, kjer bodo nove stranke preizkusile brezplačni Photoshop in želele več.

Nekoliko manjši trik bo pridobitev brezplačnega Photoshopa, do katerega bo možno dostopati pod enim pogojem. Uporabnik se bo moral brezplačno registrirati v Adobe in si tako ustvariti račun.

Plačljivi Adobe Photoshop je na voljo že od 12,19 € na mesec.

Urednik portala Student.si

VIRthe verge
Prejšnji članekbalans so najboljša stvar po Otrocih socializma – intervju z mladim bendom
Naslednji članekHuawei je nazaj z novimi izdelki: Od čisto novega prenosnika do zložljivega telefona

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.